De voordelen van het drinken van verse groentesapjes

gezond sapje

Je kent het als moeder zijnde misschien wel. Je bent druk bezig met het wel en wee van de kinderen je probeert het huishouden enigszins aanschouwelijk te houden. En dan heb je ook nog die knorrende maag die je stil houdt met (helaas), toch meestal een ongezonde snack. Dan kun je denken, ja hallo, je kunt toch ook een gezonde snack pakken. Maar (ik spreek uit ervaring) die gezonde dingen lijken toch altijd een stuk ingewikkelder. Ik bedoel, wanneer je even een smoothie maakt, ben je toch al zo weer een kwartier bezig en dan heb ik de boel opruimen nog niet eens meegerekend. Toch zijn smoothies of groentesapjes, hoe je het ook noemen wil, wel heel gezond én lekker! Weet je wat hiervoor handig zou zijn? Een bedrijf dat sapjes maakt en het vers bij je aflevert! Oh wacht, dat bestaat, dat is namelijk Sapje.je! 

Ik ontving van Sapje.je de groentesap box, een box met 24 lekkere groentesappen. Van detox tot energy, in deze groentesapjes komt van alles voorbij. De bietensap is mijn favoriet en laat deze nou eens goed zijn voor het immuunsysteem, iets wat we in deze tijd én als moeder zijnde wel gebruiken kunnen! Maar voordat ik je meer vertel over Sapje.je, wil ik even een aantal fijne voordelen van het drinken van verse groentesapjes op een rijtje zetten.

De voordelen van verse groentesapjes

Punt één, het is gezond. Zo simpel is dat. Of het nu een bron van antioxidanten is, je immuunsysteem verbetert of bijdraagt aan je concentratievermogen en geheugen, het drinken van verse groentesapjes is gewoon gezond.

Het helpt je gewicht te verliezen. Groentesapjes kunnen je helpen om eindelijk die zwangerschapskilo’s te verliezen, zonder dat je maaltijden over gaat slaan. Zo’n groentesapje kan je zelfs heel lang een vol gevoel geven!

Het voorkomt uitdroging. Ongeveer 70 procent van je lichaam bestaat uit water. En helaas hebben moeders het soms zo druk, dat ze wel eens vergeten te drinken! Het drinken van groentesapjes is een geweldige manier om het verlies van vocht in je lichaam aan te vullen. Bovendien vul je niet alleen vocht aan, ook de vitaminen krijgen een boost.

250 gram groenten lukt makkelijk! Vraag je jezelf wel eens af hoe je ooit aan die 250 gram groenten per dag moet komen? Het drinken van groentesapjes is de oplossing!

Je slaapt beter… Oké, deze is voor de jonge mama misschien een beetje tricky. Want je kunt nog zoveel groentesapjes drinken, als je baby niet slaapt, slaapt mama ook niet. Maar het goede nieuws is dat gezond eten toch echt een gezond slaappatroon bevordert. Dus jonge mama, het enige wat ik kan zeggen is… Hou vol!

En dan het laatste puntje, het is makkelijk! Nou en daar komt ‘ie; het is makkelijk! Zeker als je een bedrijf als Sapje.je hebt ontdekt!

bestellen

groentebox

Meer over Sapje

Zoals belooft, vertel ik je nu meer over Sap.je. Bij Sapje hebben ze een missie en dat is namelijk, ik citeer, om zoveel mogelijk mensen bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding en de werking van het eigen lichaam. En dat willen ze met hun sapjes bereiken. Mooi doel, maar hoe werkt het? Ook dat is heel simpel. De groentesapjes worden ambachtelijk bereid met de slowjuicer. Vervolgens worden de sapjes direct ingevroren in de shockvriezer, hierdoor blijven de sapjes langer vers. Bij Sap.je zijn ze lekker duurzaam. Zo gaan de sapjes met de seizoenen mee, dat houdt in dat er ieder kwartaal andere sapjes op het menu staan. En de sapjes worden in 100% recyclebare glazen flesjes gedaan. Wanneer je besteld hebt via de website van Sapje.je, worden de sapjes diepgevroren en met speciale diepvrieswagens bij je afgeleverd. Er is maar één dingetje waar je op moet letten wanneer je een box besteld, en dat is dat je voldoende ruimte hebt in je vriezer.

groentesapjes box

Of alle sapjes lekker zijn? Tja, over smaak valt niet te twisten! Zoals ik al een beetje verklapte, is mijn favoriet de bietensap, ook wel het Energy sapje. Wellicht omdat ik de afgelopen tijd wel wat extra energie gebruiken kon, maar ik ben ook gewoon dol op bietjes. Daarnaast ben ik ook fan van de detox sap. Deze heeft een lekkere frisse smaak die de reinigende werking van de lever ondersteunt. En ach, ook dat kan bij mij geen kwaad. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer informatie over Sapje.

Previous ArticleNext Article