Fijne verzorgingsproducten voor moederdag

cadeau mama

Ik beken. Ik ben iemand van het laatste moment. Altijd al zo geweest. Als tiener zat ik de avond voor een proefwerk altijd mijn hele lesboek in mijn hoofd te stampen en bij kleine s.o.’tjes deed ik dat zelfs 10 minuten voordat ik de klas inging.

Nu hoef ik geen proefwerken meer te maken, maar wachten tot het laatste moment, dat doe ik nog steeds. Zo gaat de btw-aangifte bijvoorbeeld altijd op het nippertje. En ook cadeautjes kopen voor mijn pa of ma met vader- en moederdag, ja dat bedenk ik me pas op de ochtend zelf. 

Niet echt handig en leuk, want zo ben ik nooit erg origineel en persoonlijk met mijn cadeautjes. Ik bedoel, een bloemetje bij het tankstation vandaan is niet erg persoonlijk toch? Tijd voor verandering dus! 

Hoe leuk is het namelijk om een keer echt iets persoonlijks te geven? Een mooi verzorgingsproduct bijvoorbeeld, dat is toch wel iets heel persoonlijks. Omdat moederdag er als eerste aankomt, heb ik hier de fijnste verzorgingsproducten voor moeder geselecteerd. Ik denk dat een moeder, naast de prachtige zelf gemaakte kunstwerken én het ontbijt op bed, hier toch ook wel erg blij van wordt op moederdag.

Aandachtspuntje is dus wel: bestellen op zondagochtend is te laat!

Oké, daar gaan we!

Rituals

moederdag cadeau verzorging

De producten van Rituals zijn inmiddels een begrip. Het mooie is, dat je het eigenlijk niet verkeerd kunt doen, want het zijn stuk voor stuk verwen producten. Naast de verzorging die de producten geven, ruiken ze ook fantastisch. Maar goed, geur is natuurlijk heel persoonlijk. Wanneer je een cadeau geeft met een bepaalde geur, is het wel handig om te weten waar diegene van houdt. Mooie moederdag cadeautjes zijn de cadeausets van Rituals.

The Ordinary

moederdag cadeau

Wanneer je dit product in één oogopslag ziet, denk je waarschijnlijk niet direct ‘oh leuk, dat ga ik eens cadeau geven’. Het doet je een beetje denken aan de vitamine D druppels die je aan je kleintje geeft. Toch mag dit verzorgingsproduct er zijn! The Ordinary heeft niet voor niks al menig award gewonnen. Het merk wil vooral eerlijkheid en integriteit uitstralen en dat in de meest eenvoudige en ware vorm. Dat fijne verzorgingsproducten niet peperduur hoeven te zijn, bewijst The Ordinary. Naast de verzorgingsproducten kun je bij Douglas ook de make-up lijn van The Ordinary bestellen. Onze aanraders voor moederdag zijn de Alpha Lipoic 5% en de Caffeine Solution 5% + EGCG. Alpha Lipoic 5%t is een serum en voorkomt tekenen van ouderdom en een doffe huid. Caffeine Solution 5% + EGCG is een oogcrème die donkere cirkels, pigmentatie en gezwollenheid rond de ogen vermindert.

Augustinus Bader

moederdag cadeau

Als ik het mag zeggen is Augustinus Bader toch wel het huidverzorgingsproduct der huidverzorgingsproducten. Het is niet een product dat je zo even koopt, daarom is het des te leuker om het cadeau te doen aan moeders. Een aanrader en een fijn product van Augustinus Bader om mee te beginnen, is The Rich Cream gezichtscrème. Deze vochtinbrengende crème vermindert zichtbaar de verschijnselen van veroudering en omgevingsinvloeden. Is moeders al enigszins bekend met Augustinus Bader, dan is The Body Cream een mooie aanvulling. Deze luxe lichaamscrème hydrateert intensief en helpt de verschijnselen van veroudering tegen te gaan.

Biodermal

moederdag cadeau

De producten van het Nederlandse merk Biodermal zijn, net als Rituals, ook een begrip voor de verzorging van je huid. Persoonlijk ben ik altijd fan van de zonnebrandcrème’s van Biodermal. Maar ook de olie’s en natuurlijk de anti-age crème staan hoog in het vaandel. Wanneer je een moederdagcadeau voor je eigen (schoon)moeder zoekt, kun je de Anti Age 50+ of 60+ dagcrème cadeau doen. Deze crème zorgt ervoor dat rimpels vervagen en de gezichtscontouren verstevigen.

John Frieda

moederdag cadeau

Naast de huidverzorging hebben we natuurlijk ook nog de haarverzorgingsproducten. Ook haarverzorgingsproducten kunnen een fantastisch leuk moederdagcadeau zijn. Zelf ben ik fan van het original serum van John Frieda. Dit haarverzorgingsproduct zorgt er namelijk voor dat normaal haar, wat er een beetje pluizig uitziet, er onmiddellijk glad en glanzend uit gaat zien, zonder dat het een vette look krijgt. Ik houd ervan! Naast dit soort serums, is gewoon een fijne shampoo ook altijd een welkom product. Ook daar weet John Frieda mee te scoren.


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock / fizkes

Previous ArticleNext Article