SuperMama ActiePakket

Mijn vakantie begint pas als ik relaxt in de auto zit. En voordat ik relaxt in de auto zit, zijn we al minimaal een uur onderweg. Want na een paar uur inpak stress met gillende kleintjes om mij heen, die de helft meteen weer uitpakken, moet ik mijn hoofd even legen als ik de auto in stap. Heb ik dit wel meegenomen, ben ik dat niet vergeten, ligt dit wel op de juiste plaats, is dat wel gebeurd, zo gaat het nog even door in mijn hoofd. Whaaa! Het eerste uur mogen mijn kleintjes eigenlijk ook nog niet tegen mij praten, ik moet mijzelf nog even horen denken. En als ik dan tot rust kom, dan begint de vakantie.

ActiePagina.nl weet maar al te goed dat de voorbereidingen van een vakantie met kinderen altijd een uitdaging is en stuurde mij een SuperMama ActiePakket. Een soort hart onder de riem, een beetje hulp voor de voorbereidingen. En gewoon met superleuke hebbedingetjes zoals een trendy zonnebril van Oilily. En een spork, een lepel en vork ineen, aangeboden door Gezinnig.

Ook hebben ze een handige inpaklijst samengesteld, zodat je er zeker van bent dat je niets belangrijks vergeet. Altijd fijn, een beetje hulp van buitenaf!

actiepakket

Kan jij ook wel beetje hulp van buitenaf gebruiken? En ben je gewoon benieuwd wat er allemaal in het SuperMama ActiePakket zit?
Ik mag twee pakketten weggeven!

Dus ben jij een SuperMama en heb je een vriendin die ook een SuperMama is? Tag haar dan hieronder of bij het Facebookbericht en wie weet winnen jullie allebei dit SuperMama ActiePakket!

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Hier ook zo’n stresskip, ben benieuwd hoe het deze vakantie gaat. Het maakt mij inderdaad erg nieuwsgierig naar dit pakketje. Ik hou wel van verrassingen! Het lijkt me ook leuk om Supermama Leonie mijn schoonzusje hier blij mee te mogen maken.

  2. Ik zou graag mijn vriendin Nathalie met z’n prachtig pakket blij maken, erg leuke actie !!!

  3. Ik doe graag mee voor mijn vriendin Nathalie zij is pas bevallen, zou geweldig zijn om haar z’n mooi pakket te geven !!!