Fotocollage

Jammer dat ik dit bericht nu pas tegenkom! De hele ochtend heb ik zitten knutselen met foto’s om een moederdag cadeau in elkaar te flantsen. Maar deze fotocollage van Pimpelmees ziet er véél leuker uit! Goed onthouden voor de volgende keer… Vaderdag!

maskingtaperoze

Foto’s van je pasgeboren baby, je kinderen, je trouwdag, die ene leuke vakantie: het is zonde om ze alleen maar op je computer te laten staan. Er zo nu en dan naar kijken doet ze onrecht: je moet er dagelijks van kunnen genieten! Pimpelmees begrijpt dat en geeft jouw foto’s wat extra’s. In een prachtige collage, vormen ze een  waar kunstwerk.

Verzamel de mooiste foto’s die je kunt vinden en maak er met een geweldige typische Pimpelmees-achtergrond een mooie collage van. Deze collage kun je zowel op canvasdoek of op een poster laten uitdraaien. Zo’n kunstwerk is niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook erg gaaf om weg te geven. Perfect voor moeder- of vaderdag of verjaardagen. Ach, zelfs ‘zomaar’ volstaat, want eigenlijk ieder moment is een goed moment voor zo’n stukje kunst!

De doeken of posters zijn eenvoudig online te creëren met de collagemaker, waar je onder meer sjablonen aantreft met bloemen, vogels, maskingtape en vlinders. En of je nou kiest voor zwart-witfoto’s of je foto’s in kleur: het wordt jouw unieke kunstwerk met ruimte voor een handjevol of een juist hele collectie foto’s. Kijk op www.pimpelmees.com en ga aan de slag! Je zult zien dat je in een handomdraai iets prachtigs hebt gecreëerd.

Previous ArticleNext Article