Het mooie label Storeblomm

Ooit schreef ik over de geweldige wiegdekentjes van Studioblomm. Ik vind ze nog steeds ontzettend gaaf, maar ik vrees dat ik ze niet meer nodig heb. Ook schreef ik ooit over Stoer en Eigenwijs en haar leuke ontwerpen. Inmiddels zijn deze twee creatievelingen een samenwerking aangegaan, wat als resultaat het nieuwe label Storeblomm geeft. Prachtige producten, gemaakt van wolvilt, welke uitstekend dienen als kraamcadeautje. Of om gewoon te hebben natuurlijk. Het mooie van het label is dat het echt eigen is, door het ontwerp en materiaalkeuze straalt de eigenheid van de beide ontwerpers er vanaf.

Storeblomm meisje

Winnen
Namens Storeblomm mag ik een wagenspanner naar keuze weggeven. Er is een jongens-, een meisjes- en een neutrale variant. Om kans te maken op deze mooie wagenspanner laat je mij hier op het winformulier weten voor welke kleuren jij zou gaan.

Je vindt de producten van Storeblomm online bij www.studioblomm.com en www.stoereigenwijs.nl

 

storeblomm jongen

 

Previous ArticleNext Article

7 Comments

 1. Voor mijn lieve vriendin die pas oma is geworden van een meisje dus roze is de perfecte kleur 😉

 2. Lieve mensen,

  Voor mijn kleindochter (haar moeder is geadopteerd uit Peru) zijn de kleuren roze,rood en oranje prachtig.Deze kleuren zijn zo mooi en passen zo bij dit kleine meisje..met haar prachtige roodkleurige haardos!
  Zomaar mooi–zomaar bijzonder….zo een wonder!

 3. met de 3e jongen op komst heb ik het blauw wel een beetje gezien, de variant met geel, groen en grijs vind ik daarom een welkome afwisseling!

 4. Roze is natuurlijk hier favoriet!
  Maar ja, van wie is dat het niet 🙂
  Wat een onwijs leuke prijs!
  Hiermee ga ik graag met de kinderwagen op reis.