De kers op de taart!

Het Franse merk La Cerise Sur le Gateau is in 2001 door ontwerpster Anne Hubert opgestart. Anne heeft een fascinatie voor kwaliteit en kiest daarom voor mooie stoffen uit Engeland en Frankrijk. Ook het ontwerpen en produceren van de woonaccessoires vindt bewust binnen Europa plaats. De verf die La Cerise gebruikt voor het kleuren van de stoffen en de prints is op natuurlijke basis.

De collectie kussens en beddengoed van La Cerise sur le Gateau is uitgebreid en spreekt zowel kinderen als volwassenen aan. Ze vormen met recht ‘de kers op de taart’ in het interieur.

faces

Heel leuk voor jongens zijn het beddengoed en de kussenhoes ‘Faces’, je kunt er naar blijven kijken want je ontdekt steeds weer nieuwe gezichten. Heeft je kleintje nog een kinderbedje, dan is het overtrek ‘Marcel’ ook heel mooi voor jongetjes.

Heel lief is het beddengoed ‘Paulette’, een mooie grijze kleur met lieve fluor roze bloemetjes. De dekbedjes zijn zowel in 1-persoons als in kinderbedformaat verkrijgbaar. Ook fijn voor kleine meisjes is het overtrek ‘Simone’.

pois

Voor een stoere meidenkamer zijn de kussens ‘Toile de Jouy’ in pink en grey, de ‘Pois bla yellow’ en ‘School Pois’ superleuk. Deze kussens hebben een grote afmeting van 72×72 cm dus ook super voor een leuke lounge plek op de kamer. Het bijpassende beddengoed ‘Pois’ is dan natuurlijk ook een must-have.

Op dit moment zijn veel kussens, beddengoed en lieve slaapzakjes met veel korting, te vinden in de shop van Mooikamertje.nl

NORMALISBORING

Previous ArticleNext Article

2 Comments