De leukste jurkjes voor meisjes

jurkjes meisjes

Afgelopen weekend ben ik eens een keer lekker wezen shoppen met de jongste. Dat ik echt één op één met haar weg ben, komt niet zo vaak voor. Meestal is er dan toch weer een broer of zus aanwezig, wat ook gezellig is, maar één op één heeft toch iets speciaals. Je leert elkaar tijdens het shoppen weer wat beter kennen. Wat haar smaak bijvoorbeeld is en welke merken haar aantrekken. Nu weet ik in ieder geval dat ze dol is op jurkjes. Maar ook de accessoires, zoals een leuk tasje of een bijpassende haarband, slaat ze niet over. En ik moet zeggen, haar smaak is niet verkeerd! 

jurkjes meisje

Like Flo

Zo is Like Flo, een populair kinderkledingmerk, een merk dat haar heel goed past. Ik ben al jaren dol op dit merk en vooral een like flo jurk heeft een hoog ‘hebben gehalte’. Ook dit seizoen weten ze alle trends weer te verwerken in hun kleding. Een plooirokje gecombineerd met een jurk, maar ook de nog steeds populaire dierenprint zie je terug in de collectie. Het allermooiste aan Like Flo is het feit dat vrijwel alle kleding stukken goed met elkaar te combineren zijn. En dat is met een dochter die zelf haar kleding uitzoekt, wel zo fijn.

meisjes jurkje

Nono

Een totaal ander kinderkledingmerk, maar minsterns net zo mooi, is het merk Nono. Ik vind de jurkjes van Nono altijd heel stijlvol en misstaat niet als feestkleding. Maar het is dan weer geen feestkleding die maar één keer aangetrokken wordt, nee de jurkjes van Nono kunnen eigenlijk altijd. Ook Nono weet alle trends eigen te maken en mijn dochter en ik zijn fan!

meisjes jurk

Name it

Omdat ik ook nog van zeer betaalbare kinderkledingmerken hou, hoort Name it ook in dit rijtje thuis. Want de jurkjes van Name it zijn naast dat ze heerlijk comfortabel zijn, ook heel leuk! En betaalbssr dus, want vanaf €9,99 heb je al een super schattig en trendy jurkje voor je meisje.

leuke jurkjes

B.Nosy

Nog zo’n populair kinderkleding merk dat combineren tot eenvoud heeft verheven. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een outfit samen te stellen, zelfs papa kan het. En de jurkjes van B.Nosy zijn weer helemaal trendy dit seizoen. Zelf ben ik helemaal dol op het zebraprintje, die ook terug ziet komen in een legging of in een blazer. Of, zoals mijn dochter zou spotten, in een haarbandje. Kortom, er is weer genoeg keuze in leuke jurkjes voor meisjes!

Previous ArticleNext Article