Chaos and Order

Al struinend over het internet kom ik toch weer op de site van Chaos and Order terecht. De jurkjes laten mij niet los. Zowel de kinderjurkjes als de damesjurkjes blijf ik telkens weer op klikken. Als ik verder scroll met de muis komen er ook  nog van die leuke vestjes tevoorschijn. Vestjes zijn overigens ideaal! Zo kun je je zomerkleding nog wat langer door dragen, door er een vestje overheen te dragen. Maar dat terzijde, alles van Chaos and Order is geweldig met elkaar te combineren. Zelfs moeder en dochter kunnen matchen!

De kleding is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit tricot en heeft een mooie, smalle pasvorm. Perfect voor mijn smalle kleutertje dus! Iets minder perfect voor mij 😉

Winnen
Ben jij, net als ik, ook zo enthousiast over Chaos and Order. Ik mag een leuk startbedrag van €30,00 weggeven om te gaan shoppen bij Chaos and Order. Wil jij kans maken op de cadeaubon ter waarde van €30,00? Vul dan hier op het winactie-formulier in, wat jouw favoriete kledingstuk van Chaos and Order is.

Update: winactie is afgerond.

 

Previous ArticleNext Article

2 Comments

 1. Wat een ontzettend leuke aktie zeg!
  Heb rond gekeken op de site van Choas&order en oh wat een mooie kleertjes zeg.
  Dit setje vind ik voor mn dochter wel helemaal geweldig!

  Elza blue jurkje met de Mara red legging en de beenwarmers Marit blue en om het helemaal af te maken met de Odeth red sokken.

  Oh wat zou dat haar geweldig staan zeg!!

 2. Ik an onmogelijk 1 item kiezen, maar de leukste outfit voor onze dochter vind ik outfit 6, vooral omdat deze blauwe kleur zo mooi past bij haar blauwe oogjes.
  dus als ik deze cadeaucheque win, dan moet ik wel wat bijbetalen, maar dat heb ik graag over voor deze geweldige outfit.