Pyjama tijd

Laatst heb ik alle onderbroeken, sokken en pyjama’s weer eens goed uitgezocht. Voor mijn kleuter was het alweer tijd voor een nieuwe maat. De pyjama’s die er nog goed uitzagen, kan ik bewaren voor haar zusje en de rest moet toch echt weg. Als er iets weggaat, moet het ook weer aangevuld worden met iets nieuws.

‘Hello Kitty’ pyjama

Mijn kleuter maak ik al erg blij met een ‘Hello Kitty’ pyjama, maar dan heeft ze de pyjama’s van Charlie Choe Sleepwear nog niet gezien! Deze pyjama’s zal ze helemaal geweldig vinden en ik ook! Mooie kleurtjes met leuke prints, bijvoorbeeld de Sweet Cupcake set of de Vanity Rose set. Wat Charlie Choe Sleepwear extra leuk maakt, is dat de kinder pyjama van dezelfde zachte stof is gemaakt als de damesbroek! Dus mijn kleuter, mijn baby en ik in dezelfde pyjama, zie je het al voor je!? 🙂

Winnen
Vind jij de pyjama’s van Charlie Choe Sleepwear ook zo leuk? Je kunt een kinderset winnen door de facebook pagina van  Charlie Choe Sleepwear en Voor mijn kleintje te Liken! Heb je dat gedaan? Dan maakt jouw kleintje automatisch kans om binnenkort in zo een heerlijke pyjama weg te dromen.

Update: winactie is afgerond.

 

Pin It
Previous ArticleNext Article