Vogel Vera in het wonderbos

Een tijdje geleden zijn mijn kleuter en ik begonnen in het boek ‘De droomvallei’. Dit boek kan naar eigen wens ingekleurd worden en daar zijn wij heel enthousiast aan begonnen. We maakten onze eigen ‘fantasiewereld’ waarin niets klopte. De bomen werden blauw, het gras roze en ga zo maar door. Zo nu en dan komt het boek weer tevoorschijn. Dan lees ik samen met mijn kleuter het verhaal en gaan we verder met het inkleuren van de fantasiewereld.

Inmiddels is er ook een app-versie van het prentenboek Vogel Vera in het wonderbos, beschikbaar voor de iPhone of iPad en Androidphone of -tablet.

App van Vogel Vera in het wonderbos

De app van Vogel Vera in het wonderbos heeft bijzondere kleurrijke illustraties, wat mijn kleuter erg aantrekt. Een prettige vertelstem leest de versjes rustig en duidelijk voor. Ik heb de app op mijn iPhone staan, waardoor de plaatjes wat kleiner zijn. Maar dat hindert mijn kleuter niet, zij kan aandachtig naar de versjes luisteren. Ook mijn peuter tikt de app regelmatig even aan. Maar hij ‘bladert’ iets te snel door de app heen, waardoor hij de versjes niet kan afluisteren. Ongetwijfeld vindt hij de tekeningen prachtig.

Vogel Vera in het wonderbos

De app van Vogel Vera in het Wonderbos is te verkrijgen op iTunes voor € 1,79 en te verkrijgen op Google Play. voor € 1,49

Previous ArticleNext Article