Tassen en rugzakken van bekende merken voor elke gelegenheid

Kipling: wie heeft er niet van gehoord? Het merk dat het herkenbare aapje afbeeldt en reeds vele levens heeft opgefleurd en vergemakkelijkt met handige, lichte en leuk uitziende tassen van allerlei aard. Vele kinderen en jongeren hebben al kunnen genieten van stevige rugzakken en boekentassen waarmee ze graag gezien worden op school. Sinds 1987 heeft Kipling de bedoeling om accessoires te creëren die ontworpen zijn om helemaal jezelf te kunnen zijn en uitdrukken. De producten zijn niet alleen kwaliteitsvol en functioneel, ze hebben ook een creatieve toets, zijn stijlvol en zijn erop gericht om iedereen een stukje blijer te maken. Schoudertassen, laptoptassen, portemonnees en etuis, handtassen, weekendtassen, heuptassen, rugzakken, toilettassen, en zo kunnen we nog even doorgaan. Neem zelf gerust een kijkje en laat je verwonderen. 

Een uitgebreide collectie

Het Kipling assortiment is volledig en veelzijdig. Je kan dus gemakkelijk iets vinden voor jouw unieke wensen en noden. Er zijn ook verschillende series beschikbaar, afhankelijk van wat je precies zoekt. Ben je een avonturier? Dan ben je wellicht op zoek naar een stevige rugzak die je het nodige comfort biedt en bovendien trendy oogt terwijl je er op los reist. Hou je van praktisch en wil je graag op weg naar het werk al je benodigdheden veilig opgeborgen bij je hebben? Dat kan! Siert een van de knap ogende heuptassen binnenkort jouw voorkomen op weg naar een uitje met vrienden? Deze collectie heeft heel wat te bieden en is meer dan klaar om door jou ontdekt te worden! Daarom is Travelbags de aangewezen plek waar je vele kwaliteitsvolle en vernoemenswaardige merken kan terugvinden. 

Nog meer om uit te kiezen

Naast het Kipling assortiment is ook de Rains rugzak bijzonder populair. Dit merk evolueerde van duurzame regenjassen naar een collectie die ook heel wat rugzakken presenteert. Deze staan erom bekend een minimalistische uitstraling te hebben en ook waterdicht te zijn. Een constante bescherming tegen de regen is natuurlijk handig aan deze kanten van Europa waar de regen zich regelmatig aandient, en ook nog op onverwachte momenten. Dankzij de Rains serie kan je stijlvol door het leven gaan en tegelijkertijd met een gerust hart de regen trotseren. Hoe kan dat? De Rains tassen zijn waterdicht dankzij het lichtgewicht polyester waaruit ze vervaardigd zijn en de PU coating die het helemaal af maakt. Bovendien zijn de ritsen waterdicht. Je begrijpt het: deze rugzakken en tassen met Scandinavische touch en hoge functionaliteit zijn heel geliefd. Wordt er binnenkort eentje van jou? Via Travelbags kom je in contact met een groot aantal merken en keuzemogelijkheden die je toestaan om eruit te filteren wat jij precies nodig hebt. Welkom!

Previous ArticleNext Article