5x cadeaus waar opa en oma écht blij van worden

December is de maand van gezellig samen zijn, familie en cadeautjes. De kinderen weten hun eigen verlanglijstjes altijd flink te vullen en worden vaak tot op het bot verwend. Mede dankzij opa en oma die maar al te graag ingaan op alle wensen van hun kleinkinderen. En net wanneer jij denkt, nu is het wel genoeg, gooien opa en oma er nog wat bovenop. 

Cadeau voor opa en oma

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar we willen opa en oma ook wel eens flink verwennen. Nu weet ik dat opa en oma niet zitten te wachten op dure cadeaus, maar het gaat om het gebaar. Waar worden opa en oma nou écht blij van? Ik zocht het uit en ik zette de cadeaus voor je op een rij.

1. Samen beleven

De nieuwste gadgets, een mooi sieraad, het zijn leuke cadeaus, maar opa en oma geven er niet veel om. Wat opa en oma het allerliefste willen, is samen met kinderen en kleinkinderen iets beleven. Of dat nou een museumbezoek is, een dagje naar een pretpark of overnachten in een vakantiehuisje, opa en oma vinden het allemaal fantastisch. Het wordt je makkelijk gemaakt met een dagje uit cadeaukaart. Hiermee geef je aan om graag een dagje uit te willen, maar laat je de keuze betreft wat en wanneer bij opa en oma. Nu maar hopen dat ze je meenemen.

Of pak het nog groter aan, door opa en oma een weekendje Safari Resort Beeksebergen te geven! Zeker weten dat iedereen hiervan genieten zal. Zowel Safari Resort Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen als Vakantiepark Dierenbos.

beekse bergen actie

2. Een  fotocadeau

Als we bij opa en oma binnenkomen zien we onszelf overal hangen. Opa en oma zijn dol op de foto’s en ze hangen er regelmatig ééntje bij. Een mooie foto van je gezin geven is leuk, maar een fotocadeau nog veel leuker! Denk aan een mok met een leuke foto, een persoonlijke verjaardagskalender, een muismat met jullie foto of klok. Er zijn zoveel opties voor een fotocadeau en gegarandeerd dat opa en oma heel blij worden van dit cadeau.

3. Een leuk spel

Wanneer ik aan mijn kinderen vraag wat ze het allerliefste doen met opa en oma, dan is dat een spelletje spelen. Daarom is een leuk nieuw spel voor opa en oma ook een top idee! Ik schreef al eerder een overzicht met leuke familiespelletjes, maar bij opa en oma zijn het juist die ouderwetse spelletjes die het zo leuk maken. Leren dammen en schaken? Dat deden mijn kinderen bij opa en oma thuis.

4. Een knutselwerk

Hoe je het ook went of keert, opa en oma worden gewoon blij van de kunstwerken van hun kleinkind. Of het nou drie strepen op een A4’tje zijn of een knutselwerk waar uren freubelen in gestoken is, bij opa en oma wordt het behandeld als ware kunst. Dus haal Pinterest er maar weer bij en zoek naar dat ene pareltje speciaal voor opa en oma.

5. Rust

Het is allemaal leuk en aardig, maar na die decembergekte willen opa en oma eigenlijk vooral rust. En geef ze eens ongelijk! Hoe kom je na al die drukte weer tot rust? Juist, lekker rustig alleen thuis op de bank, ongestoord een goed boek kunnen lezen. En dus is een boek of een boekenbon ook een cadeau waar opa en oma heel blij van worden.


cadeau opa oma

Afbeelding: Shutterstock / Yuganov Konstantin

 

Previous ArticleNext Article