Dé online kerstmarkt!

kerst markt online

Welkom bij de online kerstmarkt! Want als wij niet naar de kerstmarkt kunnen, dan komt de kerstmarkt wel naar ons. Dit jaar gaat het allemaal net even anders en daarom hebben wij een kant en klare online kerstmarkt voor je klaarstaan. Van bijzondere kerstballen tot cadeautjes voor de kids. Struin lekker langs de kraampjes en bestel online je kerstspulletjes. 

De bijzondere kerstballen kraam

kerstballen vondels

Stand out and be different, that’s how we roll! Dat is het motto van Vondels, hét merk met unieke, eigenzinnige en moderne kerstversieringen. En ons motto is, in iedere kerstboom, een Vondels kerst hanger! Bestel ze nu via deze bijzondere kerstballen kraam.

De bakken met kerst kraam

online kerstmarkt

Koekjes bakken, welk kind wil dat nou niet in de kerstvakantie? Of een hele kerstcake bakken, ook lekker! Daar heb je natuurlijk bakspulletjes voor nodig en die vind je in deze kraam!

De foute kersttruien kraam

kerstmarkt foute kersttruien

Voor veel families is het inmiddels een traditie en is het pas kerst als er ook foute kersttruien gedragen worden. Niet alleen de ugly Christmas sweater zit erin gebakken, ook alle foute accessoires mogen tijdens de kerstdagen gedragen worden. De foute kersttruien zijn uiteraard verkrijgbaar op deze online kerstmarkt.

De sieraden kraam

online kerstmarkt kraam

Diamonds are a girl’s best friend ! Hét perfecte kerstcadeau voor moeder en dochter! En wil je echt uitpakken, dan koop je niet alleen een mooi sieraad, maar ook een sieraden opberger.

Meisjes feestoutfit kraam

kerstkraam online

Voor het kerstdiner op school of voor de feestdagen thuis, een mooi feestoutfit voor meisjes mag niet ontbreken de komende kerstvakantie! Kijk eens wat een pareltjes je vindt in deze online kerstmarkt kraam!

Jongens feestoutfit kraam

Als de meiden feestelijk gekleed gaan, dan kunnen de jongens natuurlijk niet achterblijven!

online kerstmarkt feestoutfit

Kerstcadeautjes voor mama kraam

kerstcadeau markt

Kerst is fantastisch, maar die cadeautjes onder de boom maken het helemaal af! En het kerstcadeautje voor mama, koop je natuurlijk op de online kerstmarkt. We selecteerden de allerleukste cadeaus voor mama!

Kerstcadeautjes voor papa kraam

Ook voor papa liggen er cadeautjes onder de boom. Hoewel… wie voor de barbecue plancha Trinidad gaat, kan hem beter maar vast buiten neer planten. Het lijkt wellicht een wat overdreven cadeau, maar ik zie alleen maar win-win, want papa kan meteen een lekker kerstdiner bereiden.

kerstcadeaus kraam

Kerstcadeautjes voor de kids kraam

Ook al zijn de kinderen tijdens Sinterklaas beladen met cadeautjes, een mooi kerstcadeautje onder de boom mag natuurlijk niet ontbreken. Dus ook voor de kinderen is er een kraam met kerstcadeautjes bij deze online kerstmarkt te vinden.

kinderen kerstmarkt

Een kraam vol kerstaccessoires

Het liefste zou ik je nu een gluhwijntje aanbieden, maar helaas is dat online nog steeds niet mogelijk. Daarom  maken we de online kerstmarkt compleet met een kraam vol kerstaccessoires.

online kerstmarkt
Previous ArticleNext Article