Kerst raadsels en puzzeltjes om zelf te printen

kerst raadsels

Heb je een uitgebreid kerstdiner op de planning staan voor de komende kerstdagen? Dan kun je je misschien wel een beetje druk maken over hoe je de kinderen gezellig aan tafel kunt houden. Nou, stop maar met panieken, wij hebben namelijk de oplossing voor je! Een pakket met leuke kerst raadsels en puzzeltjes die je gemakkelijk zelf kunt printen!

Hieronder kun je het kerst raadsels printable pakket heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox. Je kunt de printables dan zelf printen, zo vaak als je wil.

Bedrag € -
raadsels kerst

Kerst raadsels printables

Wij weten als geen ander hoe lastig kan zijn om kinderen gezellig aan tafel te houden. Het kan behoorlijk wat energie van je vragen. En eerlijk is eerlijk, wanneer je al uren in de keuken hebt gestaan, wil je ook wel gewoon even rustig zitten. Zo’n pakket met kerst raadsels voor kleintjes is daarom ideaal voor tijdens het kerstdiner. Kinderen kunnen zich er prima mee vermaken. Onze printables zijn uitdagende raadsels en puzzeltjes, natuurlijk allemaal in het kerst thema. Van ik zie, ik zie, het kraken van een geheime code tot aan een doolhofje en zoek de verschillen.

Zoek je iets meer uitdaging, dan is de kerst escape room misschien een beter idee voor je. Of misschien wil je dat de kinderen wat meer samen spelletjes spelen, dan is het kerstspelletjes pakket wellicht een leuke optie.

Hoe dan ook, er is dankzij onze printables voor kinderen genoeg te doen tijdens het kerstdiner!

Previous ArticleNext Article