Doutzen Kroes beviel in bad

Ik heb drie bevallingen meegemaakt. De eerste was op een baarkruk en de volgende twee op een ziekenhuisbed. Over het algemeen heb ik niets te klagen over mijn bevallingen. Ik kijk er met veel plezier op terug.

 

Hier een nog hoogzwangere Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes is afgelopen woensdag in bad bevallen. Ook een bijzondere ervaring lijkt me. En dat vond Doutzen ook. “Het was echt heel mooi” aldus Doutzen.

Hoe beviel jij?

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. Ik beviel met 42 weken dmv een keizersnede. Het duurde allemaal te lang en meneer had er geen zin in, om niet met 42.1 te moeten bevallen hebben ze gekozen voor een keizersnede! Een badbevalling lijkt me inderdaad ook erg mooi!

    1. Oh, hier ook van die zitten-blijvers! Behalve de derde, verrassend genoeg kwam zij een weekje vóór de uitgerekende datum 🙂

  2. 1e in ziekenhuisbed, bleek tijdens bevalling niet goed te liggen met haar hoofd… Drama bevalling a la gelukkige huisvrouw scenario 😉

    2e lag gelukkig zo ontzettend dwars dat er niks anders opzat dan een keizersnede. O meeen wat was ik blij! Een verademing vergeleken met de 1e bevalling Hihi.

  3. Door een ingeleide bevalling met 35 weken terwijl ik letterlijk en figuurlijk doodziek was door HELLP syndroom. Gelukkig hadden onze zoon en ik beiden een engeltje op onze schouder, hadden er ook heel goed allebei niet meer kunnen zijn…dus geen leuke bevalling maar wel dolgelukkig nu met onze zoon!

  4. Pingback: Peggy Vrijens bevallen van een dochter