De 15 leukste BN’er kiekjes

Het was een vruchtbaar jaartje in BN’ers-land met als resultaat behoorlijk wat kiekjes van de meest schattige baby’s. Maar andere kleintjes van onze BN’ers zien we ook maar al te graag voorbij komen.

Hierbij de top 15 leukste kiekjes via Facebook, Instagram of Twitter.

15.

Ken je deze nog? Jennifer Ewbank is het afgelopen jaar bevallen van een dochter. Wat een dotje. Op haar Facebookpagina deelt ze regelmatig stukjes van haar leven.

14.

Marly van der Velden noemt het Liefde.

13.

Ach wat een mooi ventje is het zoontje van Jim en Bettina, die inmiddels in verwachting zijn van een tweede. Ook Bettina is trots op haar zoontje;  Ons stralende, ongelofelijk lieve jochie

12.

Meisjes houden van ByKyra. En ook Ronja, het dochtertje van Kim Lian van de Meij is helemaal fan van dit te gekke meisjesmerk!

11.

Ik vind haar zo een heerlijke ‘down to earth mom’ en deze cover is werkelijk prachtig. Tanja Jess – My love

10.

Afgelopen jaar beviel Doutzen van een dochtertje. Hier zie je het hardwerkende stel tijdens een wandelingetje in het park met het kleine meisje op de buik van Doutzen.

9.

De op deze foto net bevallen Lieke van Lexmond. Samen versmolten…. Mooiste, grootste liefde! Intens gelukkig met ons lieve gezin.

8.

Katja Schuurman showt ook graag haar eigen bloedje. En terecht!

7.

Hier zijn geen woorden voor nodig. Prachtig plaatje van Do en haar kleintje.

6.

Ach en dit dotje dan! Het is het kleine ventje van Jan SmitVandaag is deze ‘Kleine Superster’ alweer 1 jaar geworden!

5.

Wat een heerlijk fashionable grietje is het dochtertje van Nicolette van Dam. Helaas denkt niet iedereen er zo positief over en ontvangt ze nogal wat commentaar op haar Facebook. Naar mijn idee zijn het zeiksnarren, want nogmaals, wat een leuk grietje!

4.

Nikkie Plessen viert dit jaar kerst in Dubai met haar twee wondertjes. Waking up on Christmas morning with the best view ever! Blessed. Merry Christmas everyone!

3.

Ik hou van de nuchtere humor van deze vrouw! Chantal Janzen. Zó word je wakker met mooie kijkcijfers! Twittert haar man na de eerste aflevering van Chantal blijft slapen.

2.

Het kroost van Anouk, wauw! My sweet,beautiful children, When I look at you, I see how much my life has changed for the better. You are the reason I wake up every day. You make me laugh so much 🙂 I love you.
X Mom

1.

Met stip op 1! Je smelt bij het zien van deze te schattige newborn tweeling van Nicolette Kluijver.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Super schattig dit <3! Ik deel de verse moedergevoelens, ik beviel van mijn tweede dit jaar. Prachtjaar geweest!

  2. Erg leuk om de BN’ers te zien met hun kleintjes. Moet eerlijk zeggen dat ik alleen NIKKIE altijd iets wat nep vind met haar foto’s. Voor de rest, prachtig! Leuk artikel.