Een hondenleven! Week 6

Op dit moment heeft de pup (en haar baas) de eerste puppy-training. Het was er ook hoog tijd voor, want Lily is nog lang niet afgericht. Als er iemand aanbelt en in het halletje komt te staan, staat ze te springen achter de kamerdeur alsof ze in de huid van Donkey gekropen is. Als ons bezoek de kamerdeur doorgaat worden ze besprongen alsof het beest in weken niemand heeft gezien. Erg grappig is ook steeds de overeenkomsten tussen de pup en de kleintjes. Stilte is heerlijk, maar ook een grote kans dat ze wat aan het uitvreten is… Dus stilte bij een pup is ook zeer verdacht!

De man probeert haar overigens wel heel nuttige dingen te leren (niet dus). Zo kan Lily nu al aardig rollen, ze kan een high five geven (ja echt) en laatst zag ik de man ook nog in de weer met een hoepel. (Don’t ask me why)

foto 5

We hebben een hondje met ‘groene pootjes’

foto1

Kijk daar hebben we de hoepel! Hij wordt eindelijk nuttig gebruikt (en opgevreten). Goed excuus voor mij om hem niet meer te gebruiken…

foto 7

Nee we proberen er geen circushond van te maken. Het is puur talent.

foto 4

De act met de ballen verloopt nog niet helemaal als gewenst.

foto 1

Deze week had ze ook een prooi gevangen! De muis…

foto

Ik ben ook druk bezig met een training: de zesjarige die de hond kan uitlaten. Het gaat al aardig.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Leuk hondje heb je! Wij hebben ook een hond en ondanks de hondencursus blaft hij alles bij elkaar. maar goed, gelukkig is hij redelijk te corrigeren. En anders is er nog de blafband (waar geen batterij meer in zit, maar dat weet hij niet haha.)

    1. Dank je! Hier wordt het blaffen nu ook een puntje van aandacht. Ik ben benieuwd!

  2. Wauw wat een knapperd die Lilly!! En wat is ze al heerlijk wijs de wereld aan het verkennen (vooral de inboedel van het huis zo te zien haha) Geweldig om een labje te zien, ik ga gauw eens terugkijken op je blog want ik heb een hoop gemist. Die foto van Lily en je dochter is echt super schattig! Enneh goed bezig De man! 😉

    1. Ja en mijn dochter was twee maanden geleden nog onwijs bang voor honden! Bijzonder he!? 🙂