De mooiste momenten met je kleintje vastleggen

foto maken kind

De zomervakantie komt er weer aan en dit is het moment om van elkaar te genieten. Leuke dingen doen, lekker op vakantie gaan, oftewel ‘making memories’. Het is alleen zo jammer dat die mooie herinneringen op den duur vervagen. Want wanneer je nu eenmaal weer in de dagelijkse sleur terecht komt, ben je die momenten snel vergeten. 

Soms blader ik weleens door de fotoalbums in mijn telefoon en dan denk ik weer even terug aan de leuke momenten, de zomervakantie en de dagjes uit. Het is heerlijk om op deze manier zo makkelijk de mooiste momenten te kunnen vastleggen.  

Foto’s verzamelen

Toch heb ik tegenwoordig een overload aan afbeeldingen. Dit komt doordat ik veel foto’s maak met mijn nieuwe Galaxy S8 van Samsung én met mijn nieuwe fotocamera die ik onlangs aanschafte, de Canon EOS. Beide zijn super makkelijk in gebruik en door de WIFI functie kan ik de leukste afbeeldingen ook heel gemakkelijk delen op Social Media.

Maar door de overload aan afbeeldingen op verschillende apparaten zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Het werd dus hoog tijd om de foto’s te verzamelen en op één plek te bundelen. 

Fotoalbum maken

Dat uitzoeken van de afbeeldingen is, ondanks dat ik graag naar mijn Galaxy S8 kijk, niet mijn favoriete hobby. Maar ik weet inmiddels wel dat wanneer je terug kan kijken naar fijne herinneringen, deze herinneringen ook langer blijven hangen. En dus is het ook zeker de moeite waard om deze mooie momenten met je kleintje die je hebt vastgelegd, te bundelen in een écht fotoalbum. Zo één dat je vast kunt pakken en waar je doorheen kunt bladeren.

Lees hier alle tips en tricks voor het maken van een fotoalbum

Als kind vond ik dat zelf ook altijd heerlijk om te doen, lekker even door mijn eigen fotoalbum bladeren. Ik weet zeker dat bepaalde herinneringen extra zijn blijven hangen door deze vastgelegde momenten. Iets wat ik mijn kinderen ook wil meegeven en dus zit er niets anders op dan de foto’s van mijn Galaxy S8 van Samsung en Canon EOS te sorteren om vervolgens in een fotoalbum te plaatsen. 

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article