Luiers op? Zo gebeurt het je niet meer

baby

Veel ouders zullen herkennen dat de tijd als zandkorrels tussen je vingers door lijkt te glippen. So little time, so much to do. Een drukke baan, en dan ook nog eens een huishouden runnen met een of meerdere kleine kinderen? Vooral jonge ouders gebeurt het nog wel eens dat ze vergeten iets te doen of iets te kopen. Soms is dat niet erg, en kan het op een later moment ook nog. Er is echter een ding waar je echt niet om verlegen wil komen te zitten: luiers! 

Luiers zoeken en kopen vraagt tijd en energie

Baby luiers zijn reuzehandig, maar ook op diverse manieren een bron van frustratie. Hoe? Ten eerste lijken ze altijd sneller op te zijn dan verwacht. Daarnaast weet je dat je naar aanbiedingen moet zoeken omdat de normale prijzen eigenlijk te hoog zijn. Het vraagt een hoop tijd iedere keer weer om reclamefolders door te moeten speuren op zoek naar aanbiedingen. En heb je eenmaal een goede aanbieding gevonden? Dan moet je snel op pad om nog net voor sluitingstijd de luiers te gaan kopen. Al dat gesjouw met die grote verpakkingen, je hebt wel wat beters te doen!

Lekker ontzorgd met een luierpakket of luier maandbox

Wil je af zijn van al dat gedoe? Gelukkig is er een manier waarop je als ouder ontzorgd kan worden als het gaat om baby luiers. Hoe je het voor jezelf een stuk gemakkelijker kunt maken? Door iedere maand snel en eenvoudig online een luierpakket te bestellen bij GhaZoo. Hierin zitten genoeg luiers voor een maand. Hoewel het om een grote hoeveelheid gaat is het compact verpakt, zodat de voorraad niet veel ruimte in beslag neemt. De babyluiers zijn bovendien erg voordelig. Er zitten geen supermarkten of andere retailers tussen die er ook nog iets aan moeten verdienen. Bovendien zorgen de grote hoeveelheden er ook voor dat de kosten per luier laag blijven.

Ultiem gemak: een luierabonnement

Wil je echt helemaal geen omkijken meer hebben naar de voorraad van luiers voor je kleintje? Dan kun je ook kiezen voor een luierabonnement. Hierin zitten genoeg luiers om het een maand te moeten redden. Afhankelijk van hoeveel luiers er maandelijks doorheen gaan (onder andere door afwijkingen vanwege het aantal dagen naar de opvang) beslis je zelf of je het pakket iedere drie, vier, vijf of zes weken wil ontvangen. Je geeft zelf de luiermaat aan die je nodig hebt, maar kunt ook op basis van de leeftijd en groeicurve een inschatting laten geven.

Minder tijd kwijt aan het zoeken naar en kopen van luiers, dus meer quality time voor je kindje!


Uitgelichte afbeelding: Bron

Previous ArticleNext Article