Beste seizoenen om met je kinderen op vakantie te gaan

De zomervakantie is aangebroken en dan blijft de belangrijkste vraag, waar kan je het beste op vakantie gaan met je kinderen? Populaire bestemming binnen Europa zijn het zonrijke Frankrijk, Spanje of Portugal. Maar nu alle landen weer toegankelijk zijn zonder verplichte quarantaine periodes kunnen er ook weer mooie reizen gemaakt worden naar verre bestemmingen, zoals Amerika, Azië of Afrika. In deze blog behandelen we drie landen die leuk zijn voor zowel jong als oud.

Tanzania 

Afrika kent vele mooie bestemmingen en in deze blog gaan we het land Tanzania behandelen. Veel mensen combineren Tanzania met Kenia. Als je aan een land als Afrika denkt, dan komt een safari meervoudig naar voren. Tanzania biedt vele mogelijkheden voor het maken van verschillende safari’s door de prachtige natuurgebieden. In Tanzania woonde van oorsprong de Masai en wonen er ook nog steeds. Ook kan een bezoekje hieraan niet ontbreken. Hierin kan een goede afwisseling ontstaan van het maken van een avontuur en het ontdekken van de cultuur. Als afsluiter van de reis kunnen er nog een paar dagen geboekt worden op een eiland Zanzibar, waarin je liggend in je hangmat kan terugdenken aan de mooie dingen die je als familie met elkaar hebt meegemaakt. 

Canada

Een land dat ook veel natuur kent is het Canada. Het merendeel van de Canadese oppervlakte bestaat namelijk uit natuur. Een reis naar Canada is ook geschikt om met kinderen te maken. Ook de gewenste periode voor een mooie reis is in de zomer, in de maanden juli en augustus. In deze maanden is het klimaat in Canada ook goed te doen. Bezienswaardigheden als de Niagara falls en Banff National Park kunnen niet ontbreken tijdens je reis door Canada. Je kan je reis zo groot maken als je zelf wilt en op verschillende manieren door het land reizen. Hierdoor is het voor ieder budget een geschikte manier om het land te kunnen bezoeken.

Amerika

Ook is Amerika een divers land wat je kan bezoeken met kinderen. Niet alleen de grote steden zijn een bezienswaardigheid, zoals New York. Maar ook zijn er genoeg attractieparken die er bezocht kunnen worden, zoals de Universal Studios in Los Angeles of Disneyland in Orlando. Amerika is een groot land waardoor je er ook voor kan kiezen om alleen het oostelijk of westelijke deel van het land te bezoeken. Hiermee kan je jouw ideale reis zelf samenstellen en plekken bezoeken die alleen jij interessant vindt. 

De landen Tanzania, Canada of Amerika zijn geschikt om te bezoeken met kinderen en biedt een combinatie tussen culturele en avontuurlijke activiteiten. 

Previous ArticleNext Article