Kerststal Little People, met geluid?

Sinterklaas eruit, kerst erin! En dan komt elk jaar als eerste weer de Little People kerststal tevoorschijn. Deze heb ik 4 jaar geleden aangeschaft. Mijn kleuter, die toen een baby was, was er dol op. Elke keer tijgerde ze naar de kerststal toe om op het engeltje te drukken. Ditzelfde herhaalde zich vorig jaar. Toen tijgerde mijn dreumes, die toen een baby was, er vrolijk naartoe. Om op de kerstengel te drukken en ook om op de kamel, Jozef en Maria en de andere bijbehorende figuren te sabbelen. Zal het dit jaar, voor kerstmis weer gebeuren? Mijn baby tijgert nog niet, maar rolt wel al alle kanten uit. Ik ben benieuwd of zij ook zo’n fan wordt van de Little People kerststal.

Kerststal Little People kopen >>

 

Een kerststal waar ze wél aan mogen komen

2016 update

Inmiddels zijn we wéér 4 jaar verder en de Little People kerststal is nog steeds de favoriete kerststal van mijn kleintjes. Ondanks dat er eindeloos mee gespeeld is, want dit is namelijk een stal waar ze wel aan mogen komen, is hij niet stuk te krijgen. En al spelend komt het kerstverhaal helemaal tot zijn recht.

Little People kerststal kopen

Echter blijkt de huidige kerststal van Little People vernieuwd en dat is niet geheel ten goede gekomen van het product. Het lichtje in de ster is verdwenen en het engeltje speelt het deuntje van stille nacht niet meer af.

Waarom?

Pin It
Previous ArticleNext Article