3x de komende trends voor hem

Nieuwe schooltas, nieuwe schoenen, nieuwe jas… De kinderen komen weer niks te kort voor het komende seizoen. Ze lopen er weer helemaal trendy bij. Maar hoe zit dat met papa? Loopt deze man er ook een beetje trendy bij? Of is hij volkomen vergeten wat trendy is en kiest hij tegenwoordig alleen nog maar voor comfort? Ik hoop dat hij de juiste combi weet te maken, want dat hij comfort wil, begrijpen we volkomen. Maar het hebben van een hippe papa al is het maar een beetje, daar wordt iedereen beter van. Dus vandaag delen we de komende trends voor hem. 

Een comfortabele en toch stoere jas

Om te beginnen is de juiste jas essentieel voor een hippe garderobe. Een jas draag je namelijk vrijwel elke dag, daarom is een combinatie van comfort en trendy heel belangrijk. Maar wat een comfortabele jas? Sowieso één die lekker zit, maar ook waterafstotend, warm en van goede kwaliteit is. Om dan ook nog die trendy jas te vinden, ben je bij Urban Classics op het juiste adres. Urban Classics, de naam zegt het al. Stoer en toch klassiek.

Een mooie laptoptas

Naast kleding zijn gebruiksvoorwerpen, als een laptoptas ook heel belangrijk om de combinatie stoer en comfort te combineren. De grote merktrend onder de laptoptassen is Kapten and Son. Dit Duitse merk heeft de juiste ingrediënten om een vader er trendy bij te laten lopen. ‘Het moet als een maatje zijn’, aldus het merk zelf. En dat is mooi, want een goed maatje laat zijn maat er niet oncomfortabel of als een slons bij lopen toch?

Een smartwatch

Tja, die papa blijft toch een man hè. En mannen houden nu eenmaal van gadgets. Eén van de grootste trends onder de gadgets is een smartwatch. Een welbekende is natuurlijk de Applewatch. Maar horlogemerken kunnen natuurlijk niet anders dan met hun tijd meegaan. En dus vind je inmiddels van menig merk een smartwatch uitvoering. En als we het dan over comfortabel en trendy hebben, denk ik meteen aan het merk Fossil. Solide, stoer en kwaliteit! Oftewel, past prima in het kopje ’trends voor hem’.


Afbeelding: OPOLJA/Shutterstock

Previous ArticleNext Article