Aan de muur

 

Er zijn veel manieren om een kinderkamer leuk te maken met accessoires en ‘dingen’ aan de muur. Persoonlijk vind ik teksten op de muur altijd wel wat hebben. Hoewel mijn kleintjes helemaal nog niet kunnen lezen, creëert het wel een gezellig sfeertje in een kinderkamertje. Bij muurstickerboetiek.nl is er genoeg keuze in lieve gedichtjes en kinderversjes voor op de muur. ‘In de maneschijn’ één van de favoriete liedjes van mijn dreumes of ‘Ik ben me er eendje‘ vind ik ook helemaal leuk!

Brandweer-krijtbord-muursticker

Mijn oog viel ook nog op een gave brandweer-krijtbord-muursticker (dat is een mooi woord voor galgje). Alleen de afbeelding van de brandweerwagen is al heel gaaf en dan kun je er ook nog lekker op kalken!

Tekst op canvas

Wat ook wel erg origineel is, is een tekst op canvas. Bij tekstopcanvas.nl kun je een canvas laten maken met je eigen tekst. Bijvoorbeeld het gedichtje van het geboortekaartje, of een lief kinderliedje of versje. Ook de kleuren van het canvas kun je geheel laten aansluiten bij de kinderkamer. En een groot voordeel aan een tekst op canvas, als je er maar voor zorgt dat je canvas recht hangt, dan hangt je tekst ook recht!

 

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment