Blij met de Easy Walker

Een paar maanden geleden moest ik met pijn in mijn hart mijn Bugaboo wegdoen. Ik was hoogzwanger van ons derde kindje en ons tweede kindje kon nog maar net lopen. Ik zag het niet zitten om met een net lopend kind aan de hand, een kinderwagen met een baby te moeten duwen. Dus werd mijn mooie Bugaboo ingeruild voor een Duo wagen. Na veel onderzoek gedaan te hebben in verschillende duo wagens, was de keuze gevallen op een Easy Walker duo.

Bugaboo verkopen

Maar dan moest de Bugaboo wel verkocht worden, want daar was echt geen ruimte voor. Via marktplaats was de Bugaboo binnen een no-time verkocht. Ik heb serieus even moeten slikken, de wagen waar mijn eerste babytje zoveel in geslapen had, de wagen die ik zo prachtig vond. De wagen die ik zou en moest hebben toen ik voor de eerste keer zwanger was, voor mijn eerste kindje. Die wagen werd nu ingeruild voor een bestelbus! Eerlijk waar, als ik de duo uitklap, staat mijn keuken vol!

Lees hier een uitgebreide Easywalker Harvey Review >>

Ik kan niet zonder

Elke keer als ik met de duo naar buiten loop, schraapt er weer een stukje van mijn deurpost af. Als ik met die duo wagen op het schoolplein kom, vinden mensen mij ‘dapper’. Maar toch kan ik nu niet meer zonder deze wagen. Deze wagen brengt mijn twee kleintjes met gemak waar ik ze hebben wil, zonder dat ik me druk hoef te maken of er niet een wegrent. Ik kan rustig mijn oudste naar haar klasje brengen. Deze wagen maakt mijn leven met een ‘groot gezin’ een stuk makkelijker. Ik ben blij met mijn Easy Walker duo!

Previous ArticleNext Article