Kindersieraden

De Moeder & Dochter collectie is bedacht door Tanja Rakhou, eigenaresse van KAYA Sieraden. Zij ging op zoek naar een sieraad voor haarzelf en haar dochter. Omdat haar dochter graag ‘hetzelfde als mama’ wilde zijn en Tanja niet vond waar ze naar op zoek was, besloot ze zelf te gaan ontwerpen. Bij de ontwerpen van de sieraden wordt stilgestaan bij alle bijzondere momenten in het leven van een kind. De collectie is, naast de webwinkel www.kayasieraden.nl, inmiddels ook verkrijgbaar bij diverse webwinkels en verkooppunten in het land.

Mom & Me collectie

Het sieradenmerk KAYA voegt drie lijnen toe aan haar Mom & Me collectie. Het gaat hierbij om sterling (.925) zilveren sieraden die symbool staan voor de moeder dochter band. Ontwerpster Tanja Rakhou vertelt: “Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook zilveren moeder dochter sieraden kon maken. Betekenisvolle sieraden die een herinnering zijn aan een bijzonder moment”. Tanja is gaan ontwerpen en hieruit zijn drie mooie lijnen ontstaan; geboortesieraden, doopsieraden en bruid sieraden. Het materiaalgebruik van deze sieradenlijnen is extra luxe met .925 zilveren elementen, Swarovski kristallen, zoetwaterparels en edelstenen. De parels zijn een voor een handgeknoopt op extra sterke zijde, wel zo’n veilig gevoel. Elk KAYA sieraad heeft een zilveren verlengkettinkje voor de perfecte pasvorm en zit verpakt in een zijden bewaar-sieradenbuideltje.

Geboortesieraden ‘Key to my Heart’

Speciaal voor moeder & dochter ontwierp Tanja armbanden van zoetwaterpareltjes en betoverende bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse Victoriaanse sleutels. Deze boden toegang tot geheime romantische kasteeltuinen, ook wel ‘secret gardens’ genoemd. Aan het babyarmbandje hangt een symbolisch sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je baby forever the key to your heart.

Doopsieraden ‘Little Blessings’

Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Met de speciale Mom & Me dooparmbandjes heb je een tastbare herinnering aan de doop van je kleine meid. Er is hierbij gewerkt met de mooiste materialen: échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en glinsterende kristallen. Een geweldig cadeau om te krijgen als doopcadeau en te bewaren als speciale herinnering aan deze dag. Ook een mooi idee om het armbandje door te geven op de volgende generatie!

Bruid sieraden ‘Foréver Love’

Het bolle hartje aan deze armbandjes staat symbool voor de liefde tussen mama en haar mini-bruidje. Bijzondere sieraden voor zowel de bruid als het bruidsmeisje. Voor de Bruid collectie wordt er gebruik gemaakt van echte zoetwaterpareltjes, want vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor schoonheid en eeuwigheid. Juist bij een huwelijk passen parelsieraden daarom perfect. Wat zullen ze stralen deze dag!

kaya-sieraden

 

Previous ArticleNext Article