Bedankt Juf!

Ik ben nog niet zo lang een ‘schoolmoeder’. Maar ik weet inmiddels wel dat het gebruikelijk is om de juf aan het einde van het schooljaar een bedankje te geven. En aangezien het schooljaar bijna voorbij is, is het tijd om een paar tips op een rijtje te zetten voor het zogeheten ‘Bedankt Juf cadeautje’.

Een bedankt juf gedicht

Een lief gedichtje voor moederdag, een mooi versje voor vaderdag. Juffen zijn meestal gek op versjes en gedichtjes. En omdat ze zo attent is geweest, verdient ook zij een lief gedichtje aan het einde van het schooljaar. Een zelf verzonnen versje of gedicht is natuurlijk helemaal het einde, maar niet iedereen beschikt over die talenten. Hier een paar kant en klare, maar mooie gedichten om de juf te bedanken.

 

Het kaartje met gedicht is te bestellen bij Lentezoet. Wil je echt uitpakken en de juf bedanken? Dan kan ik je de bundel ‘Versjes van een moeder’ aanraden! Een boek vol met gedichtjes en versjes van Lentezoet. Zeker weten dat de juf hiervan smullen zal!

Bedank de juf met bloemen

Bloemen zijn altijd goed. Maar om de bloemen een beetje speciaal te maken, heb ik gezocht naar originele manieren om bloemen te geven.

Zonnebloemen met de tekst: ik wens je een zonnige zomer!

Ik dacht, laat ik eens origineel doen… #laatsteschooldag #bedanktjuf

Een bericht gedeeld door voormijnkleintje.nl (@voormijnkleintje) op


Een leuk plantje met de tekst: bedankt juf, dat je me liet groeien.

Een doosje met zaadjes van klavertjes vier en de tekst: bedankt juf, wat een geluk hadden we met u!

Originele Bedankt Juf cadeautjes kopen

Een doosje Ferrero Rocher met de tekst: juf u bent goud waard!

Een onwijs origineel cadeau: stoffer en blik voor de juf met grappige tekst. Bestellen kan hier >> 

badankr juf boek

Bedankt juf/meester is een boekje, dat kinderen zelf invullen over en voor de juf of meester. Erg leuk en persoonlijker kan haast niet. €7,99 – Bestellen kan hier >>

juf cadeau

Persoonlijke bedankt juf cadeautjes vind je ook bij Yoursuprise. Een persoonlijke mok, een thee glas of een klok met een foto van de klas. Erg leuke en originele cadeautjes voor de juf kun je hier kopen.

Afscheidscadeau voor de juf knutselen

Deze vond ik leuk, maar wel één die je met de hele klas moet doen. Een terugblik als cadeau voor de juf. Ieder kind schrijft op een briefje een mooie herinnering van het afgelopen jaar. Zeker weten dat de juf verrast zal zijn! En de creatieve kinderen kunnen van het blik een mooi knutselwerk maken.

En zo wordt het om de juf te bedanken aan het einde van het schooljaar een fluitje van een cent!

 

Previous ArticleNext Article