De zomer in met Quapi 2018

Wat een zomerse temperaturen hebben we al mogen ervaren. Afgelopen meivakantie had ik zelfs even het gevoel dat ik de zomervakantie al in the pocket had. Hoe fijn dat de zomer nog beginnen moet, hopelijk met dezelfde temperaturen als tijdens de meivakantie.

Aan de zomerkleding van mijn kleintjes zal het in ieder geval niet liggen! Want met één blik in de kledingkasten van mijn kinderen, word je spontaan vrolijk. De zomerse kleuren, de zomerse printen en de zomerse looks komen je tegemoet. Mede dankzij de fijne zomercollectie van Quapi 2018. 

Leuk weetje: Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent.

Je hebt er vast al het één en ander van gezien. Want inmiddels is het merk Quapi al niet meer weg te denken uit de kinderkleding collecties. Ook dit zomerseizoen is Quapi weer volop aanwezig met zijn vrolijke kleuren en ook zeker opvallende prints. Want zelfs met grijs en off white weten ze te shinen door een toffe print neer te zetten.

Quapi voor meiden

Maar wanneer ik mijn kleintje laat kiezen, kiest ze toch voor kleur. En ook de lange jurken trend zet ze komend seizoen voort met een lange jurk van Quapi. De lange jurk met Quapi quote, waar hier en daar een glitter tevoorschijn komt, staat haar zo beeldig en chique. De zilverkleurige ceintuur is ietwat stug, waardoor de comfi van deze jurk een beetje daalt. Maar dat mag de look niet deren, want mijn kleine meisje wordt al echt een dametje. Waar blijft de tijd?

quapi meisjes 2018

Quapi voor jongens

Van de meidencollectie werd ik als moeder al heel blij, maar de jongenscollectie is echt om van te smullen! Ik ben zo blij met de lekkere felle kleurtjes en de zomerse prints! Want ook jongens kunnen shinen!

Quapi jongens 2018

Het overhemd met all-over walvisprint is wat mij betreft een musthave voor de jongensgarderobe. Het is lekker stoer en maakt een outfit helemaal af. Met een tof shirt eronder, in elke kleur die je maar wilt, want alles past bij deze denim blauwe look. En natuurlijk niet te vergeten een short. Laat die zomerse temperaturen nog maar even doorzetten. Tot eind oktober ofzo.

Previous ArticleNext Article