Tripp Trapp

Wij hebben er inmiddels twee van in huis; de Tripp Trapp stoel. Ik ken de stoel vanuit de kinderopvang en toen ik eenmaal zelf kinderen kreeg, wilde ik ook graag een Tripp Trapp kinderstoel. Ik vind de stoel erg fijn omdat je de stoel voor een lange tijd kunt gebruiken. De stoel groeit met je kind mee. En ik vind hem gewoon mooi! Waar ik laatst achter kwam, was dat de stoel al maar liefst 40 jaar oud is!

De Tripp Trapp® stoel, in 1972 ontworpen door Peter Opsvik, is nog steeds onovertroffen. In 1972 vond een revolutie plaats. Tot dan toe had niemand ooit een stoel als de Tripp Trapp® gezien. En bijna 40 jaar later is hij nog steeds uniek: de enige kinderstoel die je kunt gebruiken vanaf de kindertijd totdat je volwassen bent, en waar je altijd veilig en comfortabel op zit.

De ontwerper kwam op het idee voor de Tripp Trapp® toen hij zag hoe zijn eigen zoon, Tor, worstelde om op een prettige manier aan tafel te zitten. Toen hij uit zijn ouderwetse hoge kinderstoel was gegroeid, maar nog veel te klein was om op een volwassen stoel te zitten, zat Tor met spartelende beentjes te worstelen om overal bij te kunnen op tafel.

Op tripptrapp40.com kun je nu je Tripp Trapp foto delen, om het veertig jarig bestaan te vieren. Erg leuk om al die foto’s van zoveel verschillende kindjes, uit verschillende landen te zien. Mijn kinderen zijn te vinden in het jaar 2011. Zelf kun je je foto ook delen en wie weet win je wel een mooie prijs!

Pin It
Previous ArticleNext Article