En we lezen verder…

Jaja, we gaan nog even door. De Nationale Voorleesdagen zijn nog niet voorbij. Mijn kleintjes zijn gek op de verhaaltjes en plaatjes.

En zo hebben mijn kleintjes hun eigen top 3. Deze top 3 is niet geselecteerd door een jury van jeugdbibliothecarissen, maar door mijn eigen kritische baby, dreumes en kleuter.

Woezel en Pip – Alles is fijn! verkrijgbaar in de Woezel en Pip webshop.

Het boekje ‘Ik zou wel een kindje lusten’ onder andere bij Bol.com

En de bekende Jip en Janneke is ook onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Het Nationale Voorleesontbijt

Het Nationale Voorleesontbijt vindt altijd in januari plaats, de eerstvolgende zal op woensdag 25 januari 2017 zijn. Talloze bekende én onbekende Nederlanders lezen die ochtend voor aan peuters en kleuters. De gedachte hierachter is om het voorlezen, aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren.

Prentenboek van het jaar 2017

Elk jaar wordt er een prentenboek uitgelicht onder het mom van ‘Prentenboek van het jaar’. In 2017 zal De kleine walvis prentenboek van het jaar worden.

De kleine walvis gaat over een jongetje genaamd Boy en hij woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap…

Ben je op zoek naar nog meer leuke prentenboeken? Ik maakte een prentenboek top 10 voor je kleintje, leuk om voor te lezen en voor je kleintje leuk om naar te luisteren.

 

Previous ArticleNext Article