Wieghanger

Voor de geboorte van mijn derde spruitje was ik fanatiek op zoek naar een wieghanger voor aan onze Kindekeklein hangwieg. Het zou een meisje worden, dus ik wilde het blauwe hemeltje een beetje meisjesachtiger maken met iets roze. Toen werd mijn baby, voor mijn idee, drie weken eerder geboren (met 39 weken). Mijn eerste twee kindjes kwamen rond de 42 weken, voor mij was het dus een complete verassing dat ze ‘al’ kwam.

Maar goed, daardoor was mijn zoektocht naar een wieghanger in de vergetenheid geraakt. Totdat ik de wieghanger van esperluette.nl toegestuurd kreeg. Inmiddels slaapt mijn babytje van 5 maanden nu meer in haar ledikantje dan in haar wiegje en komt voor mij de wieghanger iets te laat. Esperluette Wear, een nieuw merk in Nederland, wat staat voor de band tussen groot & klein, brengt producten op de markt die moeder & dochter verbinden met prachtige zilveren- en parelarmbanden. Maar ook vader & zoon met stoere zwemshorts in diverse kleuren. En daarnaast hebben ze dus ook deze unieke wieghangers, die de komst van een nieuw leven in het gezin symboliseert.

Deze wieghanger is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren half edelstenen, met een speciale werking. Aquamarijn (blauw), Rozenkwarts (roze), Agaat / Witte Jade (wit doorschijnend), Koraal (wit, niet-glad)
Met verschillende kleuren linten zodat je de wieghanger kunt aanpassen aan de babykamer of in mijn geval aanpast aan de wieg.

Pin It
Previous ArticleNext Article