Dit zijn de leukste kleertjes voor een kleintje

Als vader of moeder vind je het uiteraard van belang dat jouw kindje er goed uit zien. baby kleertjes uitkiezen kan in vele gevallen veel moeilijker zijn dan het lijkt. In sommige gevallen kan het zelf zijn dat je tientallen winkels af moet gaan voordat je hebt gevonden wat je echt zoekt. Dit is wellicht ook de reden dat je liever online kijkt naar babykleding voor je kleintje. Omdat we begrijpen hoe moeilijk dit kan zijn hebben wij de leukste kledingstukken voor jouw baby op een rijtje gezet! 

Rompertjes

Baby rompers komen tegenwoordig in veel verschillende kleuren en bedrukkingen. Het voelt soms bijna als een verspilling om ze te bedekken met een trui of shirt. Met wat warmere temperaturen is het zelfs mogelijk om een rompertje met korte of lange mouwen te dragen als trui of shirtje. Deze vallen uitstekend te combineren met een leuk broekje of rokje en je baby straalt!

Mocht je een pasgeboren baby hebben dan is de kans groot dat een overslagromper wat meer gemak biedt. Vooral tijdens het aankleden van de baby. De overslag zorgt ervoor dat het rompertje niet over het hoofd van de baby gaat. En de stof van deze rompers zorgt ervoor dat ze extra rekbaar zijn en nog makkelijker aan gaan.

Baby broekjes

Baby broekjes komen in allerlei soorten en maten, maar laten we eerst beginnen met de basic broekjes. Dit broekje biedt jouw baby veel comfort en heeft een goede pasvorm. Kenmerkend van deze broekjes is dat de heupband bestaat uit een comfortabele en rekbare stof en goed zitten rondom de billen waardoor baby’s goed kunnen bewegen tijdens het spelen met speelgoed baby’s.

Andere varianten van de normale broekjes zijn onder andere de harem broekjes. De harem broek heeft een elastische band bij de heup. In combinatie met een harem broekje zakt het kruis een beetje door, waardoor het een coole baggy look krijgt. Dit broekje wikkelt zich om de benen en bieden extra ruimte om lekker rond te kruipen en is ook ideaal voor bij het dragen van herbruikbare luiers.

Leggings hebben net als de eerder benoemde soorten broekjes ook een rekbare band rondom de heupen. Deze elastische broekjes sluiten in vergelijking met de andere twee soorten wat strakker aan, maar bieden genoeg comfort en flexibiliteit. Leggings zijn wel minder geschikt bij het dragen van wasbare luiers. Verder worden ze voornamelijk door meisjes gedragen en zijn ze heel  mooi te combineren onder rokjes of jurkjes.

Previous ArticleNext Article