My first Dushi

Van mijn kleintjes heb ik niet veel kleding bewaard. Het meeste is meteen marktplaats opgegaan en sommige kleding heb ik door kunnen geven. Maar hun eerste shirtjes heb ik voor mijn kleintjes bewaard. Leuk voor later is het excuus, maar eigenlijk kan ik er geen afscheid van nemen. En natuurlijk is het ook écht leuk voor later. Dan kunnen mijn kleintjes zien, hoe klein ze wel niet waren.

Baby’s eerste jeans

Het lifestylemerk DUSHI heeft een nieuwe lijn ‘My first DUSHI’. Baby’s eerste jeans, T-shirt of sneakers in een mooie tinnen bewaarbox. Dit is nog eens een leuk babycadeautje om te geven, omdat je het ook daadwerkelijk bewaart. In de bewaarbox zit een boekje waarin je leuke feitjes kunt noteren. Bijvoorbeeld wie gaf de eerste jeans cadeau?

Growing up can wait

De modellen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes in 1 maat (mt 68/6 maanden). De jeans is gemaakt van super denim met perfecte snit en washing. De T-shirts met lange mouwen zijn voorzien van de DUSHI slogan: Growing up can wait. Met de soepele sneakers is het outfit helemaal af. De artikelen zijn ook als set verkrijgbaar.

Babykleding

 

 

Pin It
Previous ArticleNext Article