De Jokie app

De hele dag heb ik het ‘Jokie deuntje‘ in mijn hoofd. Dat is ook niet zo gek, mijn kleintjes hebben namelijk de ‘Jokie app’ ontdekt. De Jokie app is de nieuwe app voor tablets van de Efteling, speciaal voor de allerkleinsten. De app is mooi geanimeerd en het gezellige melodietje is volop aanwezig. Ook humor is in de app verwerkt, mijn kleintjes liggen compleet in een deuk als Jokie op zijn neus toetert.

Jokie en jet spelletjes

Een prettige vertelstem leidt de kinderen door de spelen heen. De spelletjes zijn echte ‘ontdekingspelletjes’, het gaat niet om winnen of veel punten scoren. Pizza bakken is een favoriet onderdeel van mijn peuter, een heuse jokie en jet pizza. Inmiddels bakt hij ze ook voor mij. ‘Mama pizza, ele papika?’ Mijn kleuter voert graag de kippen, zodat ze een ei gaan leggen. Deze kan zij vervolgens weer in het mandje stoppen. Tegen de tijd dat het Pasen is, is mijn kleuter een volleerd ‘ei-zoeker’.

En wat ook erg prettig is, de app is volledig reclamevrij.

De Jokie app is, in verband met de jonge doelgroep, bewust alleen beschikbaar voor tablets en te downloaden via de App Store (iTunes) en Google Play (Android) voor €2,69.

joki app
Pin It
Previous ArticleNext Article