Kasteel van karton

Afgelopen zomer heb ik de kinderen een kartonnen doos, wat verf en kwasten gegeven en ze zelf een huis ervan laten maken. Het was boven verwachting goed gelukt en ze hebben zich er kostelijk mee vermaakt.

Maar om ze nu in de kerstvakantie binnen los te laten met een kartonnen doos, wat verf en kwasten, gaat me iets te ver. Tenzij ik ook een Picasso op de muur, bank, vloer, enzovoorts wil. Niet dus! Bij Kiwi Kids zag ik een goed alternatief, om toch lekker te kunnen knutselen, maar dan een schaal kleiner.

De kartonnen gebouwen van Calafant, zoals een poppenhuis, parkeergarage of een kasteel zijn geheel naar eigen wens en eigen creatie in elkaar te zetten en mooi te maken. En geloof me, mijn kleuter weet heel goed wat ze zelf mooi vindt, daar heeft ze mijn hulp niet bij nodig. Wellicht kan ik haar met  het vouwen en bouwen wel een handje helpen. En naderhand is niet zijzelf, maar zijn haar playmobilpoppetjes de bewoners van het prachtige kartonnen huis.

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.