Sorry lieverd, je moet nog even 5 jaar wachten!

Oh jee, gebroken bij judo? Was het de eerste keer? Wat, hoe lang doet ie dan al aan judo? Goh, al een jaar? Maar, hij is nog geen 4…

Shit, moet dan maar eens gaan kijken of dat wat voor de kleine is.

Vriendjesdag op voetjebal. Leuk, natuurlijk zijn wij erbij! Maar wat? Doet ie dat elke zaterdag sinds hij 3 jaar is?

Schat!!! We moeten toch eens naar die sportclubs gaan kijken. Ze schijnen ook peuterklasjes te hebben.

Ow, wil je dat ‘ie gaat voetballen? Hmm… moet dat echt? Kan ‘ie niet gaan tennissen ofzo? Wat? Hockey! Oh alsjeblieft geen hockey! Dan wordt het zo’n balletje. Tennis is ook een kaksport, maar in ieder geval eentje met manieren! Please, laat het tennis zijn!

Waarom geen ballet? Als hij wil op ballet wil, mag hij op ballet. We leven in 2016! Hallo! Ja, je hebt gelijk, ik denk ook niet dat ‘ie wil balletten, hij is liever met ballen in de weer.

Oké prima, laten we naar een voetbalclub kijken, misschien hebben ze wel zo’n stippenkaart dat ie soms mee kan doen. Als het ons uitkomt! 

WAT? Wachtlijst van 3-5 jaar? Seriously?! Oh tuurlijk, nadat je door de ballotagecommissie bent… Echt, mensen! Dat is toch niet meer van de tijd. Moet ik nu echt gaan zitten lobbyen bij een voetbalclub voor een plek over misschien 5 jaar? Nou, ik denk dat deze club dan ook niet echt wat voor ons is.

Huh, bij deze vereniging een wachtlijst van 7 jaar? Weet ik in ieder geval zeker dat een carrière als profvoetballer er niet in zit. Geluk bij een ongeluk!

Wacht, wat?! Is het bij hockey nog erger met de wachtlijsten? Vertel dat even tegen mijn kerel, zijn we ook van die discussie af.

Ben nu wel beetje bang om naar tennis te gaan kijken.

Oh ja, maar eerst zwemles! Ja, dat ga ik als eerste regelen! Oh, ik kan hem pas vanaf 5 jaar opgeven. Hé, maar de wachtlijst is maar 6 tot 8 weken. Oké,ik maak een melding in m’n agenda voor volgend jaar.

Misschien morgen toch maar even naar judo kijken, daar heeft ie in de toekomst ook nog wat aan.

Ja! Morgen ga ik er naar kijken! Echt

Previous ArticleNext Article