Op zoek naar een winterjas voor je kind? Wij selecteerde de meest trendy, stijlvolle en natuurlijk warme winterjassen voor je.

Winterjassen 2020 voor meisjes:

Winterjassen 2020 voor jongens:

Winterjassen voor kinderen

Als er iets is wat een kind iedere winter nodig heeft, dan is het een warme comfortabele winterjas. Want wanneer de temperaturen dalen, dan houdt je kleintje zich niet meer warm met een vest of dikke sweater. Een warme, waterdichte, stijlvolle winterjas om je kind de hele winter warm, droog en comfortabel te houden is essentieel. Dit is waar je op moet letten bij het kiezen van een winterjas voor kinderen.

Soorten winterjassen voor kinderen

De keuze voor een winterjas voor je kind is afhankelijk van waar je woont en wat je plannen zijn. Nu is de kans groot dat je in Nederland woont en daar hebben we eigenlijk al jaren geen strenge winter meer gehad. Maar ga je regelmatig op wintersportvakantie met de kinderen, of heb je plannen om te reizen naar koude landen, dan is dat iets wat je kunt meenemen in het aanschaffen van een winterjas voor je kind. Een winterjas is over het algemeen geen kleine uitgave, zeker niet wanneer je speciale eisen gaat stellen aan een winterjas voor je kind. Wil je bijvoorbeeld een skijas, wat meestal een hardshell-jas is, of kies je toch liever voor een softshell-jas? Wat in deze vooral belangrijk is, is dat de jas waterdicht is.

De juiste maat winterjas

Wanneer je als ouder een nieuwe winterjas koopt voor je kind, heb je misschien snel de neiging om een maatje groter te kopen. We weten immers allemaal hoe snel die kinderen groeien. Heel verstandig is dat niet, er gaat namelijk een hoop warmte verloren wanneer de winterjas te groot is voor je kind. Het is daarom wel belangrijk om de juiste maat winterjas te kopen voor je kind.

Populaire merken

We kennen een aantal populaire merken die ieder jaar met een fijne collectie winterjassen voor kinderen komen. Vingino is een zeer populair merk voor kinderen, die de minstens net zo populaire omkeerbare winterjas in zijn collectie heeft. Maar ook de merken Retour en Me & My Monkey zijn populair en hebben kwalitatief goede winterjassen voor kinderen. Nu denk je misschien dat je met een minder budget geen goede winterjas voor je kind kunt aanschaffen, maar dat is natuurlijk onzin. Zo kun je bij de HEMA ook prima terecht voor een mooie winterjas, belangrijk is dat je je wensen voor een winterjas goed op een rijtje blijft houden. Dus is de winterjas waterdicht, is het de juiste maat en is de winterjas voor je kind warm genoeg?