Online shoppen voor de kinderen en voor jezelf niet te vergeten, is voor drukke moeders echt een verademing! Zelf kopen wij (merk)kleding voor de kinderen het liefst in de uitverkoop. Het scheelt gewoon enorm! En heel af en toe, als we echt zo’n fijn pareltje tegen komen (of als de kinderen gewoon écht iets nodig hebben) dan kopen we het bij één van onze favoriete webwinkels. Maar ook speelgoed en games worden regelmatig aan de deur gebracht. Als je toch weer wat je hebben moet, kun je het net zo goed online bestellen.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles op een rij gezet. Door op het item te klikken, kom je bij onze absolute aanraders terecht.

  • Winterjassen
  • Kinderschoenen
  • Meisjeskleding
  • Jongenskleding
  • Feestkleding
  • Speelgoed
  • Games

Dit zijn onze favoriete webshops voor het online shoppen:

Kinderkleding

Kixx Online is één van mijn favoriete merkkleding webwinkel waar we al van begin af aan shoppen voor de kinderen. Het aanbod van merkkleding is zo gigantisch groot en de levering is altijd prima. Ook kun je hier regelmatig wat in de uitverkoop scoren.


Scotch & Soda is zo’n merk waar we bij Voormijnkleintje helemaal weg van zijn, maar alleen kan betalen wanneer het in de uitverkoop is. En dan nog valt er over te twisten. Neemt niet weg dat het merk elk seizoen een onwijs toffe collectie neerzet.

Vingino is het grote kinderkleding merk dat niet maar van het schoolplein af is te slaan. Mooi en stoer merk dat vooral bekend staat om zijn spijkerbroeken. Toch zijn ze niet gemaakt voor jongens met smalle heupjes.


Mango vind ik ook een erg leuke winkel om voor de kinderen te shoppen. Het lijkt een beetje op de kleding van Zara, maar dan iets unieker naar mijn idee. Vooral de jasjes vind ik erg fijn bij Mango. Betaalbaar en hip.


Speelgoed en games

Voor speelgoed en games eindig ik eigenlijk altijd bij Bol.com. Bol.com is gewoon een fijne winkel waar ze héél, heel veel hebben. En vaak ook mooie aanbiedingen.

Speelgoed algemeen

HEMA tja wie is er geen fan van HEMA? Ik blijf het een heerlijke winkel vinden en zeker voor cadeautjes en bijzonder speelgoed. Regelmatig hebben ze er een prachtig houten poppenhuis of keukentje in de aanbieding. Maar natuurlijk ook Takkie!

Huishouden

Voor huishoudelijke apparaten check ik meestal de webshop van Coolblue. Hier staan altijd duidelijke specificaties over het betreffende product. En ook zijn er verschillende reviews te vinden.