Daar komt nummer 6!

Wow, Wauw! Anouk gaat voor kleintje nummer 6! (Als we haar facebookbericht mogen geloven.)

The Notorious B.I.G. aldus Anouk…

 

Primeur: Kate is bevallen van een meisje

Totaal onverwachts is de Engelse Royal Kate Middleton gisterochtend bevallen van een dochter. Nu zijn William en Kate in het bezit van, hoe toepasselijk, een koningspaar.

Afgelopen september werd bekend gemaakt dat prinsje George een broertje of zusje zou krijgen en daarna hebben we, naast de berichten over ochtendmisselijkheid, pooltjes over het geslacht en gissen naar de naam, vrijwel niks meer vernomen van de zwangerschap.

Nu is het nog even afwachten of de twee verse ouders de nieuwe Royal baby Diana, Charlotte of Victoria zullen noemen. Maar daar zal ook niet zoveel heisa van gemaakt worden, want ‘What’s in a name?’

Alle gekheid op een stokkie natuurlijk. Mijn Twitter en Facebook tijdlijn stonden en staan nog steeds vol met de pas bevallen Kate die eruit ziet alsof ze net terugkomt van een dagje sauna. Ik vraag me af hoe ze dat voor elkaar krijgt, zo zie ik er op een date-avond nog geeneens uit. Ja ik snap dat ze hordes van de beste stylistes achter zich heeft staan, maar mijn uitgepuilde ogen alleen al hadden zelfs de beste stylistes niet weg kunnen werken.

En dan op je pumps, mét je baby op je arm, van het trappetje af paraderen alsof je de modeshow van Dior aan het lopen bent. Echt, ik had haar zo graag een paar bevroren maandverbandjes en een pyjamabroek toegeworpen en gezegd, doe NORMAAL! Maar, nee ze is een Royal, part of the job.

De poppenkast is voorbij en ik hoop met heel mijn hart dat ze kan genieten van haar newborn. In een fijne joggingbroek. En dan maken wij ons in de tussentijd nog even druk om de naam.

Weer een dochter voor Dennis Weening

Dennis Weening is een derde dochter rijker, want vandaag is zijn dochtertje Charlie Rose geboren.

“Het ging veel sneller dan verwacht. Voor we het wisten hadden we ons lieve Charlie in onze handen. De moeder en het kleine dochtertje liggen nu nog in het ziekenhuis”, vertelt Dennis via Skype aan RTL Boulevard. “Als echtgenoot ben ik zo trots op Stella, ze deed het onwijs goed.”

Dennis en Stella hebben samen al dochter Coco Sophie (6). Dennis heeft ook dochter Lola uit een eerdere relatie.

 

Bron: RTL Boulevard

 

Justin deelt een babyfoto!

Het duurde bijna 6 maanden totdat Justin Timberlake de zwangerschap bevestigde. En nu, een week na Jessica Biel beviel van baby Silas, post Justin een foto van de stralende Jessica en Silas in een Memphis Grizzlies t-shirt op Instagram. En ik geef hem geen ongelijk, zoiets wil je toch met de hele wereld delen? Wat een plaatje en wat een lucky girl om twee ‘Timberlakes’ te mogen hebben!

The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR

 

The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR
Bron Instagram

Yolanthe is in verwachting

Ach wat leuk, voor degene die het gemist heeft: Yolanthe en Wesley verwachten hun eerste kindje. In oktober mag Yolanthe haar eigen voetballertje werpen.

Ze moesten jaren lang valse zwangerschaps-beschuldigingen incasseren, maar nu is het dan eindelijk zover! Wesley maakte het nieuws op een zeer originele manier wereldkundig: hij propte de bal, na het scoren van een doelpunt, onder zijn shirt en stopte zijn duim in zijn mond.

 

Het management van Yolanthe bevestigt aan RTL Boulevard dat Wes en Yo in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Bron: RTL Boulevard

Hoe verrassend veel Doutzen en ik op elkaar lijken…

Ik schreef al eens eerder (dat kun je hier lezen) over hoe verrassend veel Doutzen en ik met elkaar gemeen hebben. En al scrollend door mijn Instagram kom ik een foto tegen alsof ik naar mezelf kijk. Ik zie een grote oven (heb ik ook). Ik zie een gigantisch messenblok (bij mij hangen ze aan de muur, maar ik heb ook messen). En ik zie een vrouw met warrige haren die in haar japonnetje pannenkoekjes bakt voor haar gezinnetje (althans, daar ga ik vanuit). Oke, ik stond vanmorgen een keertje niet in mijn nachtjurkje, of eigenlijk in een knalroze ikea-huispak (hey what the heck, we slapen er in) pannenkoekjes te bakken, maar het had zomaar kunnen gebeuren.

Er is alleen wel een klein verschilletje lieve Doutzen, en dat wil ik je dan ook meteen als tipje meegeven. Pannenkoekjes kun je beter bakken in een pannenkoekenpan, je weet wel met zo een laag randje. Dan kun je ze beter opvangen. Maar verder, echt heerlijk om af en toe even in de spiegel te kunnen kijken. ;-)

Najib Amhali weer vader van een zoontje

Najib maakte vanmorgen via Twitter bekend dat hij weer vader is geworden van een zoontje. Ze noemen hem Novëlle.

Najib en Niama kregen in 2012 al een zoontje Noah.

Monique Smit is zwanger

Ach wat leuk! Over een paar maandjes komt er weer een nieuw Volendammertje bij. Monique Smit (zusje van Jan Smit) is in verwachting. Inmiddels al ruim over de drie maanden heen vertelt de 25-jarige blondine aan RTL Boulevard.

Binnenkort gaat Monique op theatertour met de show 2 Kleine Kleutertjes. Over een paar maandjes heeft ze dus een eigen klein kleutertje en misschien met een gouden strotje?

Oh. Wauw.

Schoonheid komt van binnenuit, riep Doutzen al eens eerder. Ik was het met haar eens en ik kwam tot de conclusie dat Doutzen en ik al met al best veel met elkaar gemeen hebben…

My happiest moments are together with you and our children! To share that kind of love for two little people with the love of my life makes me so grateful! I love you so much️ #happyfathersday @sunneryjames

 

Maar hier overtreft Doutzen mij. Hier kan ik niet aan tippen. En dat hoeft ook helemaal niet. Maar Doutzen, ik heb maar één woord voor dit plaatje: ‘WAUW’

En gefeliciteerd natuurlijk met je dertigste verjaardag!

Het bijzondere maartnummer van Vogue is een ode aan Doutzen en ligt dinsdag 10 februari in de winkel.

Shakira is bevallen van een zoontje

Gisterochtend is zangeres Shakira bevallen van haar tweede zoontje. Het jongetje heet Sasha, de naam betekent “verdediger van de mensheid” en “strijder.”

Shakira is bevallen in Barcelona en volgens het ziekenhuis doen moeder en zoon het uitstekend.

Sasha Piqué Mebarak

A photo posted by Shakira (@shakira) on