De grote babyshower quiz! 0

vragen

Wanneer je een babyshower aan het organiseren bent, dan ben je waarschijnlijk ook op zoek naar leuke spelletjes en activiteiten. Eén van die leuke activiteiten op en babyshower is een quiz met vragen voor de aanstaande mama. Zo’n quiz kun je om verschillende manieren spelen. Je kunt teams maken en kijken welk team de meeste punten scoort. Of je test de kennis van de aanstaande mama en bij ieder goed antwoord mag ze een cadeautje uitpakken. Verzin het maar, want zoals ik al zei, met zo’n babyshower quiz kun je alle kanten op!

Een babyshower quiz met heel veel vragen én antwoorden!

Maar om zo’n babyshower quiz te kunnen spelen, moet je wel heel veel vragen en antwoorden hebben! Daar hebben wij jou, de organisator van de babyshower, hopelijk een handje bij geholpen. Wij hebben een babyshower quiz met 40 vragen én antwoorden voor je gemaakt, die je zelf kunt afdrukken. Op de babyshower quiz kaartjes staan multiple choice vragen, die natuurlijk te maken hebben met zwangerschap, baby’s en het moederschap. Onderaan vind je ook het juiste antwoord op de vraag, soms met een korte uitleg of een leuk feitje. Dit is dus een interessante en leuke babyshower quiz!

vragen

Dé grappige babyshower quiz

We hebben ook gemerkt dat er vraag naar een grappige babyshower quiz is. Daarom hebben we ook een ‘grappige’ babyshower quiz gemaakt.

Is de aanstaande mama helemaal klaar voor het moederschap? Of komen jullie tijdens deze grappige babyshower quiz er achter dat er nog wat werk aan de winkel is… Met deze 10 vragen en hilarische antwoorden kom je daar zeker achter! Deze babyshower quiz bevat dus grappige vragen, waar eigenlijk geen juist antwoord op is, enige humor is dus wel vereist.

De moeder-wiskunde test

En voor wie er geen genoeg van kan krijgen, hebben we als bonus ook nog de moeder-wiskunde test aan het printable pakket toegevoegd. Deze humoristische test kun je aan alle gasten tijdens de babyshower uitdelen. En het mooie van deze moeder-wiskunde test is dat alle moeders heel goed in wiskunde blijken te zijn! Oftewel, iedereen slaagt voor de test.

quiz

Babyshower quiz kopen

Deze grote babyshower quiz printables kun je kopen voor slechts €2,59 en je ontvangt al deze printables direct in je mailbox.

Tip voor het printen: wij adviseren om de prints dubbelzijdig te printen, zo krijgen de quiz kaartjes een leuke achterkant. Ook adviseren we om de printables op minimaal 160 gram papier af te drukken, zodat het mooie stevige quiz kaartjes worden.

Wat koop je?

  • Een babyshower quiz met 40 multiple choice vragen en antwoorden
  • Een grappige babyshower quiz met 10 vragen en hilarische antwoorden
  • Een moeder-wiskunde test zonder (al te serieuze) antwoorden

Hieronder kun je de drie babyshower quiz printables heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox. Je kunt de printables dan zelf printen en uitknippen.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article