Unicorn (éénhoorn) knutselen – printable

unicorn knutselen

Als ik zeg glitters, magie, pastel kleurtjes, vleugels en eenhoorns, zeggen de kinderen: unicorns! Unicorns zijn interessante wezens voor kinderen. Ik weet zeker dat je direct de aandacht hebt, wanneer je voorstelt om iets met eenhoorns te knutselen. Of je nu een snel en gemakkelijk knutselproject nodig hebt om je kind te vermaken of dat je een unicorn kinderfeestje aan het organiseren bent, wij hebben verschillende printable knutsels voor je klaar om te downloaden.

Bouw een unicorn

Sommige kinderen gaan helemaal op in dit thema, sommige willen zelfs een unicorn zijn. Maar een unicorn knutselen is een stuk makkelijker! Zeker met deze prinatable. Je kunt de eenhoorn als een trekpop maken (dan heb je splitpennen nodig, maar je kunt het ook simpel houden en de lichaamsdelen gewoon aan elkaar plakken. Deze eenhoorn vind je in het printable knutselpakket. Kinderen kunnen de unicorn zelf inkleuren en versieren met glitters.

Unicorn haarband knutselen

Om toch een beetje een unicorn te kunnen zijn, kunnen kinderen deze haarband met een eenhoorn knutselen. Het knutselen van een eenhoorn haarband is een magisch en creatief project dat zowel eenvoudig als leuk is, perfect voor unicorn feestjes, verkleedpartijen of gewoon om lekker te freubelen. Deze printable is ideaal om lekker even bezig te zijn, zonder al te veel poespas. Het mooie van dit knutselwerkje is dat je het helemaal naar eigen smaak en stijl kunt aanpassen, van de kleur van de hoorn tot de versieringen die je zelf toevoegt.

unicorn knutselen

Wc-rol unicorn

Een van de leukste en meest toegankelijke knutselideeën voor kinderen is het maken van een eenhoornfiguurtje met behulp van een simpele wc-rol. Deze knutsel activiteit begint met een printable van een eenhoorn die je in dit knutselpakket vindt. Deze printable print je zelf uit en kun je zelf inkleuren en versieren. Nadat je de print hebt afgedrukt, knip je deze uit en bevestig je deze rond een lege wc-rol. Het eindresultaat is een schattig eenhoornfiguurtje. Een makkelijke knutsel voor unicorn-fans maar ook ideaal voor een eenhoorn themafeestje.

unicorn knutselen
unicorn knutselen

Unicorn happertje

De laatste unicorn knutsel van dit printable pakket is het happertje. Voor deze knutsel moet je een happertje kunnen vouwen. Het is niet moeilijk, maar je moet het even weten. Hier vind je eventueel de instructies voor een happertje vouwen. Het is in ieder geval een leuke bezigheid voor kinderen. En dat het eindresultaat een unicorn is, is natuurlijk een kers op de taart!

Unicorn printable pakket

Al deze unicorn knutsels vind je in ons printable pakket die je hier kunt bestellen en downloaden. Wanneer je het printable pakket bestelt ontvang je de volgende prints direct in je mailbox:

  • Unicorn printable – bouw een unicorn
  • Unicorn printable – kleurplaat
  • Unicorn printable – haarband
  • 2 unicorn printables voor wc rol knutsels
  • 2 unicorn printables voor happertjes

Hieronder kun je het unicorn printable knutselpakket bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je het pakket met printables direct in je mailbox. De printables kun je onbeperkt zelf uitprinten wat super handig is voor een kinderfeestje!

Bedrag € -
unicorn knutselen
Previous ArticleNext Article