Halloween kleurplaten om te printen [gratis]

Op zoek naar gratis Halloween kleurplaten voor kinderen, die je zelf gratis kunt printen? Hier vind je de leukste griezelige kleurplaten voor je kleine monsters om te printen en in te kleuren.

Over een niet al te lange tijd is het weer Halloween. Om precies te zijn wordt Halloween gevierd op 31 oktober. Het ideale moment om de meest enge Halloween hapjes klaar te maken en een lekker griezelige film te kijken met je gezin. Ook is een Halloween feestje geven tegenwoordig helemaal hip en happening. En tussen al het Halloween feestgeruis door, kan het heerlijk ontspannen zijn om even lekker te kleuren. Dus of je nu gewoon lekker wil kleuren en knutselen voor Halloween, of een Halloween feestje geeft, deze kleurplaten kun je zo gratis downloaden, printen en thuis gebruiken.

Happy Halloween kleurplaten

‘Happy Halloween’ is inmiddels een beetje hetzelfde als ‘Zalig Kerstfeest’. Maar dan dus voor Halloween, superleuk en passend op een Halloween kleurplaat dus. We hebben keuze uit drie verschillende ‘Happy Halloween’ kleurplaten die je hieronder gratis kunt downloaden en printen.

Halloween kleurplaten met spookjes

Er zijn een aantal dingen die sowieso met Halloween te maken hebben. Eén daarvan zijn natuurlijk spookjes. Nu zijn spookjes op een kleurplaat wel echt voor de luie kinderen, maar bij deze kleurplaten is er nog genoeg ruimte om je eigen fantasie er omheen te tekenen.

Halloween kleurplaten met pompoenen

Eén ander typisch onderwerp voor Halloween zijn natuurlijk pompoenen! Een kleurplaat met pompoenen mag dan ook niet ontbreken! Download de kleurplaten hier en print ze gratis uit.

Halloween kleurplaten spookhuizen

Griezelige huizen en spookhuizen horen erbij tijdens Halloween. Een kleurplaat daarvan kan natuurlijk niet ontbreken.

Halloween griezelige kleurplaten

Van vogelverschrikkers krijg ik altijd de rillingen! Een perfect plaatje voor een Halloween kleurplaat dus! Gooi er een paar pompoenen omheen en hij is compleet. De andere kleurplaat is van een schedel passend bij het toffe Mexicaanse feest van de doden. Misstaat ook niet op een Halloween feestje vind je niet?

Veel plezier met het downloaden en inkleuren van deze Halloween kleurplaten!

Previous ArticleNext Article