Doen deze zomer: Kamperen bij Toverland!

pop up camping

Wij hebben de knoop doorgehakt en besloten dat we de eerste weken van de zomervakantie niet naar Kroatië en Slovenië rijden. Hoewel we steeds goede hoop hadden, voelde het op het laatste moment toch niet meer prettig. En dan kun je ook maar beter een beslissing maken en in Nederland iets gaan boeken. En dat hebben we gedaan! Wij gaan namelijk de eerste week van de zomervakantie kamperen bij de Pop-Up Summer Camp van Toverland. En ik kan je vertellen, dat was voor de kinderen écht een troost, toen ze hoorden dat we de villa met zwembad in Kroatië geannuleerd hadden. 

camping toverland

Overnachten bij Toverland: Pop-Up Summer Camp

We gaan dus een midweekje overnachten bij de Pop-Up Summer Camp van Toverland. Wat het Pop-Up Summer Camp van Toverland precies is, zal ik je nu vertellen. Na het succes van voorgaande jaren, heeft Toverland ook dit jaar weer besloten om het parkeerterrein dat grenst aan houten achtbaan Troy, om te toveren tot camping. Hier kun je overnachten in een ingerichte ToverTent huren, maar je kunt ook zelf een camper, caravan of tent meenemen en kamperen op één van de 100 staanplaatsen. De Pop-Up camping van Toverland is voorzien van elektriciteit en centrale sanitaire voorzieningen. Verder valt er op de camping vrij weinig te beleven, behalve dan dat je je gehele verblijf entree tot Toverland hebt. Via een exclusieve in- en uitgang, speciaal voor verblijfsgasten, stap je zo Toverland binnen. Na onze ervaringen bij Europa-Park, ons bezoek aan de Efteling in Coronatijd, weten we zeker dat ook dit een groot succes gaat worden. Overnachten naast een pretpark en onbeperkt toegang hebben, is gewoon heel relaxt.

Je snapt wel, het is noodzakelijk om van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren, dat kan heel gemakkelijk via de website van Toverland.

Vakantiepark in de buurt van Toverland

Vind je kamperen náást een achtbaan of iedere dag het pretpark in, nou net iets teveel van het goede, dan kun je ook in de buurt van Toverland overnachten op een vakantiepark of camping. Toverland ligt in een prachtige omgeving, waar nog veel meer te beleven valt. Zo kun je bijvoorbeeld waterskiën bij Seven-twenty cablepark, genieten van de natuur in het Nationaal Park De Groote Peel of voor de kleintjes is FEC Sevenum een fantastische plek. En uit eten met de kinderen moet je echt doen bij ABC Sevenum! Kortom, een vakantie in de buurt van Toverland is ook zo gek nog niet.

Vakantieparken die in de buurt van Toverland liggen zijn Center Parcs de Limburgse Peel, het Roompot Resort Arcen en vakantiepark De Schatberg waar je ook kunt kamperen in de buurt van Toverland. En anders kun je terecht bij deze kindvriendelijke camping in Limburg.


camping toverland
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.