Weinig tijd? Je kunt gewoon een surprise kopen!

Zit je met je handen in het haar en kom je in tijdsnood? Geen paniek! Je kunt gewoon een surprise kopen!

Ja ja, het zit er weer aan te komen. Sinterklaas met al zijn leuke ideeën. Zoals surprises maken voor elkaar! De één maakt het nog mooier dan de ander. Uren wordt er aan een surprise voor Sinterklaas geknutseld. Waar haalt iedereen de tijd vandaan? En jij bent degene die denkt ‘wie heeft ooit bedacht om uren te moeten knutselen, zodat vervolgens de surprise in één keer uit elkaar getrokken kan worden?’. En opeens kom je op het geniale idee om in Google in te tikken: een surprise kopen! Dit is de oplossing voor jouw probleem! Een kant en klare surprise kost weinig tijd en frustratie! Maar waar koop je die Sinterklaas surprise? 

Het is een beetje afhankelijk van de surprise die je zoekt. Je kunt namelijk écht kant en klare Sinterklaas surprises kopen. En je hebt bouwpakketten. Dan moet je er nog wel iets aan doen, maar geloof me, dit moet je lukken!

Surprises kopen bij Bol

Een kant en klare Sinterklaas surprises kun je kopen bij Bol.com. En ze zijn nog best leuk ook! Bijvoorbeeld een kaptafeltje of een voetbalveld als surprise. Wanneer de pepernoten weer langzaam aan de schappen vullen, zul je steeds een beetje meer Sinterklaas zooi vinden in de winkels. Houd dat goed in de gaten, want ook de kant en klare Sinterklaas surprises kun je kopen.

Bij Bol.com kun je de Surprises kopen van Ruan. Van Nintendo Switch surprise tot Chanel fles en van barbecue tot een Emoji surprise. Je moet er wat voor over hebben, want ze zijn niet goedkoop. Maar wel origineel! Bekijk de surprises hier >>

Surprise printen

Onze eigen printable surprises zoals hieronder afgebeeld, zijn te koop in verschillende thema’s. Dieren surprises zijn daar een groot onderdeel van. Een paard surprise kopen is veruit het populairste, maar ook de eenhoorn, de hond en de panda zijn erg in trek.

De printable surprise koop je en kun je vervolgens zelf uitprinten, kind kan de was doen!

surprise kopen

Boek van Sinterklaas kopen

Er zijn ook mooie kant en klare surprises om te kopen in de vorm van het boek van Sinterklaas. Het boek van Sinterklaas past bij iedereen! Het is een cadeaudoos, die als boek van Sinterklaas dient, en deze hoef je dan alleen nog maar te vullen. Idee tip: vul de surprise met allemaal briefjes waarop gebeurtenissen van het afgelopen jaar staan beschreven. Dat maakt zo’n surprise extra leuk voor de ontvanger!

Een bouwpakket surprise kopen

Wil je toch laten zien dat je er enigszins energie in gestoken hebt, koop dan een surprise als bouwpakket. Je hoeft dan niet zelf alle materialen bij elkaar te zoeken en ook niet na te denken over hoe je de surprise gaat maken. Een bouwpakket is kant en klaar, de surprise moet alleen nog even in elkaar gezet worden.

kopen surprise

Xenos had de afgelopen jaren DIY surprise pakketten in hun assortiment. Of ze dit jaar weer beschikbaar zijn, is nog even afwachten. Maar voor deze bouwpakketten moet je dus nog wel even voor knutselen, maar eerlijk is eerlijk… moeilijk is het niet! Het wordt je stap voor stap uitgelegd. Check de DIY pakketten hier >>  

Een makkelijke surprise maken

Mocht je nu toch zoiets hebben van, ik wel het toch zelf maken, dan heb ik hier een overzicht met makkelijke surprises. Ook al heb je weinig tijd en denk je dat een surprise kopen de oplossing is, is het toch de moeite waard om het te overwegen. Met de juiste knutselspullen kom je namelijk een heel eind.

Knutselspullen voor een Sinterklaas surprise koop je hier.

Geen zin in surprises

Helemaal geen zin in surprises? Dat kan ik me heel goed voorstellen, maar je kunt niet met lege handen aankomen. Laat Sinterklaas dan een persoonlijk videobericht inspreken! Een Video van Sint kan via www.videovansint.nl zelf eenvoudig worden samengesteld en besteld. Door het verschillende keuzemogelijkheden kan je het videobericht persoonlijk maken.


Afbeelding: Shutterstock / stockfour

 

Previous ArticleNext Article