Weinig tijd? Je kunt gewoon een surprise kopen!

surprise kopen online

Ja ja, het zit er weer aan te komen. Sinterklaas met al zijn leuke ideeën. Zoals surprises maken voor elkaar! De één maakt het nog mooier dan de ander. Uren wordt er aan een surprise voor Sinterklaas geknutseld. Waar haalt iedereen de tijd vandaan? En jij bent degene die denkt ‘wie heeft ooit bedacht om uren te moeten knutselen, zodat vervolgens de surprise in één keer uit elkaar getrokken kan worden?’. En opeens kom je op het geniale idee om in Google in te tikken: een surprise kopen! Dit is de oplossing voor jouw probleem! Een kant en klare surprise kost weinig tijd en frustratie! Maar waar koop je die Sinterklaas surprise? 

Het is een beetje afhankelijk van de surprise die je zoekt. Je kunt namelijk écht kant en klare Sinterklaas surprises kopen. En je hebt bouwpakketten. Dan moet je er nog wel iets aan doen, maar geloof me, dit moet je lukken!

Surprises kopen bij Hema

Een kant en klare Sinterklaas surprises kun je kopen bij Hema. En ze zijn nog best leuk ook! Bijvoorbeeld een kaptafeltje of een voetbalveld als surprise. Wanneer de pepernoten weer langzaam aan de schappen vullen, zul je steeds een beetje meer Sinterklaas zooi vinden bij de Hema. Houd dat goed in de gaten, want ook de kant en klare Sinterklaas surprises kun je kopen.

Boek van Sinterklaas kopen

Dit is ook een mooie kant en klare Sinterklaas surprise om te kopen. Het boek van Sinterklaas past bij iedereen! Deze cadeaudoos, die als boek van Sinterklaas dient, hoef je alleen nog maar te vullen. Idee tip: vul de surprise met allemaal briefjes waarop gebeurtenissen van het afgelopen jaar staan beschreven.

Kosten: €5,99 – hier meer info en bestellen >>

sinterklaasboek kopen surprise

Bij Bol.com kun je de Surprises kopen van Ruan. Van Nintendo Switch surprise tot Chanel fles en van barbecue tot een Emoji surprise. Je moet er wat voor over hebben, want ze zijn niet goedkoop. Maar wel origineel! Bekijk de surprises hier >>

Een bouwpakket surprise kopen

Wil je toch laten zien dat je er enigszins energie in gestoken hebt, koop dan een surprise als bouwpakket. Je hoeft dan niet zelf alle materialen bij elkaar te zoeken en ook niet na te denken over hoe je de surprise gaat maken. Een bouwpakket is kant en klaar, de surprise moet alleen nog even in elkaar gezet worden.

 

kopen surprise

Xenos komt met DIY surprise pakketten. Hier moet je dus nog wel even voor knutselen, maar eerlijk is eerlijk… moeilijk is het niet! Het wordt je stap voor stap uitgelegd. Bestel de DIY pakketten hier >>  

De bouwpakket surprise zoals hieronder afgebeeld, zijn te koop in verschillende thema’s. Zo kun je peppa big als surprise maken. Of een Elmo surprise. En er zijn vooral veel verschillende dieren surprises te koop.

De surprise bouwpakketten koop je met een beschrijving, kind kan de was doen!

Kosten: tussen €4,95 / €14,95 – hier meer info en bestellen >>

sinterklaas surprise kopen

Een makkelijke surprise maken

Mocht je nu toch zoiets hebben van, ik wel het toch zelf maken, dan heb ik hier een overzicht met makkelijke surprises. Ook al heb je weinig tijd en denk je dat een surprise kopen de oplossing is, is het toch de moeite waard om het te overwegen. Met de juiste knutselspullen kom je namelijk een heel eind.

Knutselspullen voor een Sinterklaas surprise koop je hier.

Geen zin in surprises

Helemaal geen zin in surprises? Dat kan ik me heel goed voorstellen, maar je kunt niet met lege handen aankomen. Laat Sinterklaas dan een persoonlijk videobericht inspreken! Een Video van Sint kan via www.videovansint.nl zelf eenvoudig worden samengesteld en besteld. Door het verschillende keuzemogelijkheden kan je het videobericht persoonlijk maken.


 

Afbeelding: Shutterstock / stockfour