Makkelijke Sinterklaas surprises maken

Holy sh*t! Je hebt nog maar een paar dagen om die Sinterklaas surprise in elkaar te flansen. Het zal weer eens niet zo wezen, je hebt weer gewacht tot het laatste moment. En dan moet je je kinderen ook nog helpen met een surprise maken. Dat het een makkelijke surprise moest worden, wist je meteen al. Maar hoe maak je die makkelijke surprise dan? Ik help je uit de brand, door een aantal makkelijk te knutselen surprises op een rij te zetten.

Maar eerst tip ik je onze eigen makkelijke Sinterklaas surprise printables. Met deze printabels maak jij binnen een hand omdraai een simpele surprise. 

Mocht je dit nóg teveel werk vinden, dan kun je altijd nog een Sinterklaas surprise bestellen.  

Surprise voor een meisje

Een kaptafeltje

Deze surprise ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is natuurlijk super makkelijk om te maken. Wat je nodig hebt is een doos die intact is en een stuk karton voor de achterwand. Verder haal je bij de action een zooi lintjes, slingertjes en sliertjes en niet te vergeten een spiegeltje. Echt een leuke surprise voor een meisje dat van tutten houdt.

Een nagellakje

Ook deze makkelijke surprise is geen rocket science om te maken. wat je nodig hebt zijn twee dozen. Ik denk dat je met een verzenddoos en een schoenendoos een heel eind komt. Een rol zilverfolie, rood inpakpapier (of een andere kleur, het is maar net welke kleur nagellak je wil gebruiken voor de surprise) en een logo, van bijvoorbeeld Chanel. Wil je toch een iets originelere surprise maken? Maar dan een persoonlijk logo met de naam van de gene voor wie de surprise is.

Een handtasje

En ook deze surprise voor een meisje is niet moeilijk om te maken, mits je de juiste spullen in huis hebt. Karton, kralen, chenilledraad en gekleurd papier. Echt, kind kan de was doen!

Een surprise voor een jongen

Jongens zijn meestal niet zo van het frutselen, daarom is een surprise maken vaak een hele opgave. Houd het voor de jongens die niet van knutselen houden dan ook echt makkelijk! Want het leukste blijft toch echt die surprise die het kind zelf heeft gemaakt.

Playstation surprise maken

Serieus, een makkelijkere surprise kan bijna niet! En deze surprise is gegarandeerd succes bij de jongens! Wat je nodig hebt is een schoenendoos, het logo van Playstation en een cd’tje liefst met afbeelding (welke je kunt uitprinten)

Minecraft surprise

Of deze dan! Een supertoffe en toch makkelijke surprise voor een gamer!

Happy meal surprise, lekker én makkelijk

Gaat het kind graag naar de Mac, dan is deze makkelijke surprise erg leuk om te maken. Even het Happy meal logo uitprinten, een doos rood schilderen en twee gele hengsels knippen. En ook deze surprise is binnen no-time klaar!

Een makkelijke surprise, thema muziek

Een piano surprise

Even naar de Action rennen voor een opbergbak voor tijdschriften, zwart en wit papier én lijm. Even knippen en plakken, print vervolgens van internet wat bladmuziek uit en voila! Je hebt een makkelijke surprise gemaakt voor het muzikale kind.

Een microfoon surprise

Ren naar de supermarkt voor een rol keukenpapier en aluminiumfolie. Daarna nog even langs de Bruna of Hema voor zwart papier, lijm en een zwart draadje  en je hebt alle benodigdheden om deze makkelijke surprise te kunnen maken.

Een gitaar surprise

De gitaar surprise ziet er misschien wat ingewikkelder uit, maar ik beloof het je, moeilijk is het niet. Om deze makkelijke surprise te maken, heb je natuurlijk weer allerlei knutselmateriaal nodig. De benodigdheden en de beschrijvingen voor de gitaar surprise vind je hier.

Een makkelijke surprise, thema dieren

Een surprise konijn

Maak twee pomponnetjes, weet je niet hoe het moet? Check dan dit filmpje even.

Ga op zoek naar een schoenendoos. En verder heb je nog wat groen en oranje papier nodig voor deze surprise met een konijn. Makkelijk, maar leuk!

Een surprise haai

Ook deze surprise is heel makkelijk te maken met een schoenendoos en gekleurd papier. Mocht je toch nog een beschrijving nodig hebben, je vindt hem hier.

Een surprise paard

Wanneer je een paard als surprise hoort, zul je waarschijnlijk niet zo snel denken ‘goh, makkelijk joh!’ Maar als ik zeg: een schaar, potje lijm, twee schoenendoosjes, wit, rood, geel en zwart papier… Dan ben ik al klaar.

En wat dacht je van dit paard? Correctie: éénhoorn. Ik weet zeker dat menig meisjeshart sneller gaat kloppen van deze makkelijke surprise. Je leest hier hoe je de éénhoorn surprise stap voor stap maakt.

Een makkelijke surprise, thema voetbal

Een surprise voetbal

Menig jongen zal bij zijn hobby’s invullen: voetbal. Het maken van een surprise voor een jongen, komt al snel neer op het maken van een voetbal surprise. Maar wat is daar nou makkelijk aan? Eerlijk is eerlijk, echt moeilijk is het ook niet. Maar het is wel even werk. Zeker wanneer je met papier-maché aan de slag gaat. Voordat de lijm droog is, ben je al snel een paar dagen verder. Geen last minute surprise dus, maar wel een makkelijke Sinterklaas surprise.

Een surprise voetbaltafel

Is dat toch teveel werk, dan is deze voetbaltafel misschien een leuke optie als makkelijk te maken surprise. Hoe tof! De vraag is alleen, waar laat je het cadeautje?


Makkelijke Sinterklaas surprises maken

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article