Sinterklaas figuren knutselen met wc-rollen

Sinterklaas figuren

Het is weer die gezellige tijd van het jaar waarin de kleintjes zich verheugen op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas knutselen is een top manier om de feestvreugde en sfeer erin te brengen. Deze keer hebben we een fantastisch idee voor je, namelijk Sinterklaas figuren knutselen met wc-rollen! Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook duurzaam omdat je oude wc-rollen een nieuw leven geeft. Dus pak je knutselspullen en gebruik deze printable voor deze Sinterklaas figuren wc-rollen.

Sinterklaas figuren maken

Een leuke sinterklaastafel creëren is nog nooit zo makkelijk geweest! Deze Sinterklaas figuren maken van wc-rollen is namelijk super simpel! Alles wat je nodig hebt zijn lege wc rollen, lijm, een schaar en natuurlijk deze printable.

Print de Sinterklaas knutselprintables uit en knip de onderdelen uit, vervolgens rol je deze om de lege wc rol heen en plak je het met lijm aan de wc rol vast. Je kunt natuurlijk je eigen creativiteit er ook nog even op loslaten. Plak bijvoorbeeld wiebeloogjes op de gezichtjes, voeg wat glitters toe aan de zak met cadeautjes, nou ja verzin het maar!

Laat je Sinterklaas figuren goed drogen voordat je ze een prominente plek in huis geeft. Nu heb je prachtige Sinterklaas figuren gemaakt met behulp van oude wc-rollen. Ze kunnen staan leuk als feestelijke decoraties voor je huis of je laat je kleintjes ermee spelen!

We hebben een printable met Sinterklaas, vier verschillende Pietjes, drie huisjes, de stoomboot, de staf van Sinterklaas, de cadeautjes zak en natuurlijk een schoorsteen die staat te roken. Genoeg figuren waarmee je kleintje spelen kan dus!

Sinterklaas wc rol figuren printen

Hieronder kun je het Sinterklaas figuren printable knutselpakket bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je het pakket met printables direct in je mailbox. De printables kun je onbeperkt zelf uitprinten.

Bedrag € -
sinterklaas figuren
Sinterklaas figuren

Previous ArticleNext Article