Eénhoorn kinderfeestje – printable pakket

Vraagt jouw kind de komende verjaardag om een eenhoorn kinderfeestje thuis? Dan kun je helemaal los gaan, want met dit populaire thema kun je behoorlijk uitpakken. Maar heb je te maken met een budget, of wil je gewoon niet heel veel geld uitgeven aan een kinderverjaardag? Dan hebben wij de oplossing voor je! Namelijk een éénhoorn feest pakket die je zelf kunt uitprinten.

In het éénhoorn aka unicorn kinderfeestje printable pakket zitten super schattige en vooral vermakelijke printables. In een mum van tijd organiseer jij het meest magische eenhoorn verjaardagsfeestje thuis voor je kind. Dus wil je niet compleet failliet gaan op een kinderfeestje, bestel ons éénhoorn printable pakket.

Unicorn feestpakket printen

Al de printables zitten in dit eenhoorn feestje printable pakket. De printables kun je voor slechts €2,99 bij ons kopen. In dit printable pakket zit dus de volgende prints:

  • Eenhoorn slinger
  • Eenhoorn cakepops
  • Eenhoorn waterfles labels
  • Eenhoorn photo booth props
  • Spel: eenhoorn bingo
  • Spel: prik de eenhoorn
Bedrag € -

Beschrijving van het eenhoorn printable pakket

Eenhoorn slinger

Met de juiste decoratie kun je het echte eenhoorn sfeertje creëren tijdens het kinderfeestje thuis. Dat moet zeker lukken met deze unicorn slinger die je zelf kunt printen. Het enige wat je nodig hebt is een printer, A4 papiertjes, een schaar, een touwtje en natuurlijk ons eenhoorn printable pakket.

unicorn

Wat je misschien ook wel heel leuk vindt om te gebruiken als decoratie voor het eenhoorn feestje, zijn onze unicorn posters. Je vindt de posters hier >>

Eenhoorn cakepops

Cupcakes zijn een perfecte traktatie op een eenhoorn kinderfeestje. Om de cup cakes mooi te maken, kun je deze eenhoorn cakepops erin prikken.

eenhoorn

Eenhoorn waterfles etiketten

Inmiddels zijn de waterfles etiketten onmisbaar geworden in onze kinderfeestje printable pakketten. Dus we hebben de waterfles etiketten ook in magische eenhoorn stijl gemaakt en toegevoegd aan het pakket om zelf te printen.

unicorn

Photo booth props

Foto’s maken en delen is helemaal van deze tijd. Daarom is een photo booth ook altijd een hit op een kinderfeestje! Lekker gek op de foto gaan en dan natuurlijk op Instagram of TikTok zetten. Zeker voor een eenhoorn feestje is een photo booth een heel goed idee. Het leukste is om een mooie lijst te maken die je neer kunt zetten. En voor de unicorn photo booth props hebben wij gezorgd! Deze leuk eenhoorn props vind je namelijk ook allemaal in ons printable pakket.

unicorn

Unicorn feestje spelletjes

Wanneer je een kinderfeestje thuis organiseert, moet je natuurlijk wel aan de spelletjes denken. Uit ervaring weet ik dat het niet nodig is om de hele middal vol te proppen met spelletjes, maar een aantal spelletjes voorbereiden is wel handig. Dit kunnen hele simpele spelletjes zijn, denk aan stoelendans, koekhappen en verstoppetje. En voor een unicorn verjaardagsfeestje wil je natuurlijk ook spelletjes in het thema eenhoorn!

Wij hebben een eenhoorn bingo en prik de hoorn op de eenhoorn voor gemaakt.

Eenhoorn bingo

De eenhoorn bingo bestaat uit acht verschillende eenhoorn bingo kaarten en 34 kaartjes (om uit te knippen) met de unicorn symbolen. Deze kaartjes hussel je goed door elkaar en vervolgens maak je een stapel. Je legt het kaartje met de eenhoorn bovenop de stapel (deze heeft iedereen namelijk op z’n bingokaart staan). Vervolgens pak je steeds een kaartje van de stapel uitgeknipte kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo!

unicorn

Eenhoorn prik spel

Eenhoorn prik spel is een unicorn variant op het welbekende ezeltje prik. Een ultiem kinderfeest spelletje! Nu probeer je niet de staart op de juiste plek te prikken, maar de eenhoorn. We hebben voor het eenhoorn prik spel een super mooie printable gemaakt met natuurlijk een aantal eenhoorntjes voor de kinderen, zodat ze allemaal een poging kunnen wagen om de hoorn op de juiste plek te krijgen.

unicorn

Unicorn versiering

Ik eindig met iets wat niet in het éénhoorn printable pakket zit, maar wel echt een super goed idee voor een unicorn feestje is! Dit kleurrijke gordijn van crêpepapier is namelijk een hele toffe unicorn versiering. Ik vond dit plaatje op Pinterest en het is super vrolijk, kleurrijk, eenhoorn achtig én lekkere goedkoke versiering! In een handomdraai is je woonkamer in de eenhoorn sfeer.

Previous ArticleNext Article