Unicorn posters voor op de baby- en kinderkamer

unicorn posters


Unicorn posters zijn geweldig voor op een kinderkamer! Waarom? Om maar te beginnen door de betoverende en magische sfeer die het in de kinderkamer brengt. Maar ook omdat eenhoorns geassocieerd worden met positiviteit, zuiverheid en magie. Deze mythische wezens brengen geluk en vreugde. Door een unicorn poster in de kinderkamer op te hangen, wordt je kleintje omringd met positieve energie. Prima reden toch?

Dus als je op zoek bent naar een positieve en magische sfeer in de kinderkamer? Check onze unicorn poster set dan eens!

Eenhoorn poster set

Wij hebben namelijk een prachtige eenhoorn poster set gemaakt die schitterend in de baby- en kinderkamer zal hangen. Deze eenhoorn poster set bestaat uit een verzameling van de populairste eenhoorn symbolen. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke poster je uit de set aan de muur hangt. We hebben een poster van een regenboog tot aan een diamant. En natuurlijk ontbreekt de eenhoorn zelf ook niet! Je kunt ze ook gewoon alle zes ophangen. Dan is de eenhoorn poster set compleet!

unicorn posters

Unicorn posters zelf printen

Het handige van deze unicorn posters, is dat je ze zelf kunt printen. Na het bestellen ontvang je de unicorn posters direct in je mailbox, je kunt dus meteen aan de slag met het decoreren van de kinderkamer.

Als je de mogelijkheid hebt, dan kun je de posters op A3 formaat printen, maar ook A4 formaat zal prachtig staan aan de muur. Zeker wanneer je ervoor kiest om de hele eenhoorn poster set aan de muur van je kleintje te hangen.

In dit printable poster pakket ontvang je de volgende posters:

  • Eenhoorn (tekst boven + tekst onder)
  • Wolk (tekst boven + tekst onder)
  • Lolly’s (tekst boven + tekst onder)
  • IJsjes (tekst boven + tekst onder)
  • Regenboog (tekst boven + tekst onder)
  • Diamant (tekst boven + tekst onder)

Hieronder kun je de unicorn posters heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox. Je kunt de printables dan zelf printen.

Bedrag € -
unicorn posters
unicorn posters
Previous ArticleNext Article