Chocoladeletter slinger maken, makkelijk met deze printable!

Sinterklaas slinger

Wanneer Sinterklaas in het land is dan denken we aan cadeautjes, pepernoten en natuurlijk… aan chocoladeletters! Een chocoladeletter is heerlijk om op te peuzelen, maar je kunt ook een chocoladeletter slinger maken. En moeilijk is dat niet, wij hebben namelijk een kant en klare chocoladeletter slinger printable voor je gemaakt!

De chocoladeletter slinger zelf versieren

Om er een leuke Sinterklaas knutselactiviteit van te maken, kun je de chocoladeletters zelf versieren met de bijgeleverde symbolen. Je knipt alle letters en symbolen zelf uit en plakt de symbolen daar op de chocoladeletters waar je ze hebben wil. En zo wordt iedere chocoladeletter slinger een uniek knutselwerk.

Sinterklaas slinger

Sinterklaas knutselhoekje

Vind je het leuk om samen met je kleintje een speciaal Sinterklaas knutselhoekje te maken, dan past deze chocoladeletter slinger daar perfect bij. Maar ook de Sinterklaas figuren van wc rollen zullen enig staan in je zelf gecreëerde Sinterklaas knutselhoekje. Deze Sinterklaas figuren van wc rollen kun je ook bestellen en zelf uitprinten. Superleuk voor een regenachtige woensdagmiddag bijvoorbeeld!

Sinterklaas slinger

De chocoladeletter slinger printen

Per A4 staan vijf chocoladeletters afgebeeld. Er is dus ook een printblad met Sinterklaas symbolen toegevoegd. De letters en symbolen print en knip je zelf uit. Wanneer je alle letters hebt uitgeknipt versier je ze met de symbolen. Een beetje lijm op de achterkant en voila! Plak vervolgende de chocoladeletters je een draad zodat je een slinger krijgt. Dat kun je gewoon met een plakbandje op de achterkant doen. Wat ook kan, is het draad aan de chocoladeletters vastmaken met een nietje. Net wat je zelf het prettigste vindt.

We raden ook aan om de chocoladeletters op wat steviger papier af te drukken. Zo krijg je echt een mooie stevige slinger als versiering!

Hieronder kun je de chocladeletter slinger heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox.

Bedrag € -
Sinterklaas slinger
chocoladeletter slinger
Previous ArticleNext Article