Linnaeushof

Het is vakantie en ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn kleuter. En automatisch gaan de dreumes en de baby dan ook (meestal) mee. Ik hoef echt niet elke dag de hort op, het kan thuis ook leuk zijn. Zoals verven, spelletje doen en waar ik mijn kleuter ook erg blij mee maak is Mega Mindy kijken. Maar soms gaan we wel de hort op. Zo waren we laatst naar het Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin.

Herinneringen aan het Linnaeushof

 

Ik heb veel herinneringen aan het Linnaeushof. Vroeger kwam ik er regelmatig met mijn ouders of als schoolreisje. Volgens mij werd er zelfs voor de eerste keer verkering aan mij gevraagd (groep 7). Maar dat terzijde. Nu was ik er met mijn kleuter, dreumes en baby. Oma en mijn broer met zijn gezin waren ook gezellig mee. Voor iedereen is er genoeg te beleven. Een rondje varen op de waterfietsen, draaien in de draaimolen. En uiteraard van de hoge glijbaan af roetsjen met het prikkelmatje. We waren in het Linnaeushof op een zeer zonnige dag, dus de waterspeeltuin kwam ook goed van pas! Afkoeling was wel gewenst. Ook mijn kleine dreumes heeft er zo heerlijk rond gebanjerd in het water! En ondertussen lag mijn baby heerlijk te slapen.

Op de trampopauline

In de afgeschermde peuter- en kleuterspeeltuin ging mijn dochter helemaal los op het ‘verkeersplein’. Volgens mij kon ze het daar wel uren volhouden. Stukje fietsen, stoppen voor het zebrapad, even in het huisje zitten en weer verder op de fiets.
Maar er moest ook nog gesprongen worden op de trampoline, volgens mijn nichtje de ’trampopauline’ 😉 Nog even de laatste energie pufjes eruit springen en toen waren we allemaal moe! Maar voldaan!

Het was een geslaagd dagje Linneaushof! Meer info: www.linnaeushof.nl

Pin It
Previous ArticleNext Article