Moe is Moe maar voldaan

Alleen al de titel van dit boek is zo herkenbaar. Moe is moe, maar voldaan! Precies zoals ik me voel als ik ’s avonds in mijn bed lig. In dit boek schrijft Irene Wing Easton over haar ervaringen van het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ook minder leuke dingen zoals het schuldgevoel, waar de meeste van ‘ons moeders’ last van hebben. Zeker als ik niet goed luister naar mijn dochter en dan geïrriteerd reageer als ze begint te ‘zeuren’. Of als ik veel te hard schreeuw naar mijn kinderen, en dan achteraf bedenk; potverdorie, ik zou nooit naar mijn kinderen gaan schreeuwen. Dan komt ook hier het schuldgevoel boven drijven.

Moe is Moe maar voldaan

Een heerlijk boek met herkenbare situaties, komisch geschreven en wat een aantal taboes lijkt te verbreken. De korte hoofdstukjes zijn ideaal, omdat je het boek dan gemakkelijk even pakt en ook gemakkelijk weer weglegt. Want ja, wij moeders hebben meestal geen tijd om een boek in een keer uit te lezen..

Irene Wing Easton

Op de website van Irene Wing Easton kun je een voorproefje lezen om lekker in de stemming te komen. Als je snakt naar meer, kun je het boek ook meteen via deze site bestellen!

Previous ArticleNext Article